![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde HATASIZ KUL OLMAZ Notasi ve Digerleri konusu , Merhaba Arkadaslar elimde bir kaç tane babanın parçalarının notaları var. Bende sizlerle paylaşmak istedim..... Diğerlerinide sırayla yayınlayacağım...ilgiye bağlı tabiki... Hayırlı Olsun.... Bir Teşekkürü çok görmezsiniz....Umarım.... Hatasız Kul Olmaz Linkleri kayıtlı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Merhaba Arkadaslar elimde bir kaç tane babanın parçalarının notaları var.
Bende sizlerle paylaşmak istedim..... Diğerlerinide sırayla yayınlayacağım...ilgiye bağlı tabiki... Hayırlı Olsun.... Bir Teşekkürü çok görmezsiniz....Umarım.... Hatasız Kul Olmaz Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bunca Yıl Habersiz Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Kaderimin Oyunu Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bir Teselli Ver Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Dil Yarası Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Beni Böyle Sev Seveceksen Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Yarabbim Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
elimde olanları yayınlayacağım ilğiniz için teşekkür ederim
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-15-2008) |
|
|
#7 | ||
![]()
|
Kardeş teşekkürler...ne zamandır bu notaları arıyordum...eline sağlık...
kardeş ''sen sev beni'' şarkısının da notalarını atarsan sevinirim...teşekkürler
Konu YORGUN YÜREK tarafından (05-03-2008 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
stalone İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-15-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| digerleri, hatasiz, kul, notasi, olmaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |