![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Piyasada olmayan eserleri ..özel.. konusu , Ağlarsın Bilsen Selma Sevemedim Karagözlüm Sensiz Bahar Geçmiyor Senden Sonrası Ümit şarkısı Eski Vesyion ( Kaderimin Oyunu Eski Basym Kasetlerinde) Ağlıyorum Yana Yana Gönül Bağları Yıldız Akşamdan Doğarsın Büyümü Yaptın ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ağlarsın Bilsen
Selma Sevemedim Karagözlüm Sensiz Bahar Geçmiyor Senden Sonrası Ümit şarkısı Eski Vesyion ( Kaderimin Oyunu Eski Basym Kasetlerinde) Ağlıyorum Yana Yana Gönül Bağları Yıldız Akşamdan Doğarsın Büyümü Yaptın Zalimsin ( Sadece Bağlama ile ) Seni Görünce - (Gencebayın Beste Çalışması) Hem Çaresin Hemde Dertsin (Film Müzi?i) Ümit Ufku (Film Müziği) Eyvah (Film Müziği) Kaşların Kemandır(Film Müziği) Gemilerde Talim Var(Film Müziği) Dünya Gözlerinde Ağlıyor Gibi(Film Müziği) Ben Çizerim kaderimi(Film Müziği)
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dikiress (11-26-2008), dolunayca35 (10-14-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ümit Şarkısı
Gözümde uyku var bu ne yorgunluk Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümden sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkı gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlüm senden başkası
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
BÜYÜMÜ YAPTIN
Her gecen gun gonlumun feryadı yuk seriyor gozum senden baskla hiç kimseleri gormuyor buyumu yaptın yoksa bana gonlum boyle seviyor seni boyle sevewcegim hiç aklımagelmezdi bu dunyada kimse senin verdiğini vermezdi sen gonlumde fırtına bir kasırga volkansın sen hayatı yasamayı sevdiren tek anlamasın dunde bugunde hep sen vardın yarın yine sen varsın Tanrım bu dunyaki herseyi çift yaratmıs daha ben dun doğmadan alnıma seni yazmıs ben ya senin sende benim olsun diye yaratmıs acılardır hepimize yasamayı ogreten yalnızlıktır insanlara ask ask diye soyleten sen gonlumde fırtına bir kasırga volkansın sen hayatı yasamayı sevdiren tek anlamasın dunde bugunde hep sen vardın yarın yine sen varsın
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (10-14-2008) |
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sözlerin Birden Değişiverdi
Sözlerin birden değişiverdi Ümitlerim o an kırılıverdi Hayallerim birden yıkılıverdi Kalbim binbir parçaya bölünüverdi Neden girdin gönlüme ey sevgilim Madem beni terk edecektin Bu gönül sensiz yaşarmı sandın Öldürdün öldürdün sevgilim beni Ben insan değilmiyim ben kalpsiz birimiyim Yoksa senin gibi vicdansız birimiyim Hani sende marhamet nerde o yüce sevgi Görmez oldun bu halimi söyle nerde gözlerin Sen gör ALLAHım şu halimi Tut elimden kurtar beni Kahroldum günlerce içerdim kendimi Kaybettim kaybettim ben her şeyimi Kaybettim kaybettim ben herşeyimi _________________
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (10-14-2008) |
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Arıyorum arıyorum
Senle geçen her anı arıyorum Arıyorum,arıyorum Kaybettim ve kayboldum arıyorum Soruyorum soruyorum Ayrılığa bir neden bulamıyorum İkimiz bir bütünün iki yarısıydık Bu hayatın vurduğu iki yaralısıydık Varlıkta yoklukta dertlerin kucağında Her şeyi paylaşan iki sırdaşıydık Ne oldu canım gülüm nazar mı değdi bize Dönelim eski halimize Anla beni anla beni Tarifsiz biri oldum anla beni Aklım yine baştan gitti Gönlüm kanlar içinde anla beni Sensiz yapamıyorum dinle beni Tövbeni yüzler değil Binlerce bozsan da gel Pirin dediği gibi ne haldeysen öyle gel Yatağım buzdan gibi yastığım taştan gibi Uykularım kurudu hasretin ayyaş gibi Ne oldu canım gülüm nazar mı değdi bize Dönelim eski halimize
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
favorim...sevemedim karagözlüm
teşekkürler
| ||
|
|