![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Hatasiz Kul Olmaz konusu , ·Hatasız Kul Olmaz ·Karaçalı ·En Büyük Sır ·Sevmenin Zamanı Yok ·Sev Dedi Gözlerim ·Akşam Güneşi ·Kimi Sarsın Ellerim ·Uğrunda Bir Ölmek Kaldı ·Aşkımızın Duası ·Aşk Pınarı...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ·Hatasız Kul Olmaz ·Karaçalı ·En Büyük Sır ·Sevmenin Zamanı Yok ·Sev Dedi Gözlerim ·Akşam Güneşi ·Kimi Sarsın Ellerim ·Uğrunda Bir Ölmek Kaldı ·Aşkımızın Duası ·Aşk Pınarı
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hatasız Kul Olmaz
HATASIZ KUL OLMAZ, HATAMLA SEV BENİ DERMANSIZ DERT OLMAZ, DERMANA SAL BENİ KAYBETTİM KENDİMİ, NE OLUR BUL BENİ YORULDUM HALİM YOK, SEN GELDE AL BENİ FERYADA GÜCÜM YOK, FERYATSIZ DUY BENİ SEVENLERİN AŞKINA, NE OLUR SEV BENİ SEV BENİ...................... BU FERYAT, BU HASRET ÖLDÜRÜR AŞK BENİ UZAKTAN OLSADA, RAZIYIM SEV BENİ RAZIYIM SEV BENİ................... ÜMİTSİZ YAŞANMAZ, SEVMEMEK ELDEMİ CAN DEMEK SEN DEMEK, GELDE GÖR BENDEMİ SÖZÜMDE SİTEM VAR, KALPTEMİ DİLDEMİ TEZEELDEN HABER VER, O GÖNLÜN ELDEMİ FERYADA GÜCÜM YOK, FERYATSIZ DUY BENİ KAYBETTİM KENDİMİ, NE OLUR BUL BENİ SEV BENİ........................
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Karaçalı
Bıktım artık bıktım artık Bıktım artık her gün ölmekten Ay vefasız bıkmadın mı Beni hep böyle görmekten Sende ağlayandan zevkini alır oldun Dünya hali gibi sendemi bozuldun Sevmek yaşamanın temeli değil mi Yazık kendini bile sevmeyi unuttun Git git git git Dilim sana git derse kalbim gel gel diyor Bıkmış gönül çileden aşktan kork kork diyor Ne kararsız insanım gönlüm senden geçmiyor Çok seviyor çok seviyor Bahtıma takılan karaçalı gibi Bıraktın gönlümü toz duman içinde Göz gözü görmüyor bir ihtilalmi var Kaybettim kendimi ben kendi içimde
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
En Büyük Sır
En büyük sır daha bilinmeyendir En güzel söz henüz söylenmeyendir Aşığın dertlisi ıstırap çekip Benim gibi sevip sevip sevilmeyendir Ey benim gönlüme sığmayan sevgilim Açıldı ellerim ümit semada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Benim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Bîçare ömrümün tek çaresisin Yine düğüm düğüm oldu heceler Bitmez ömür bitmez günler geceler Sevilmeden sevip aşka kul olan Şu alemde çoktur belki benim gibiler Açıldı ellerim ümit semada Nasırlı dudaklar susuz duada Sen doğduğun günden beri gönlüm belada Sen benimsin geceleri ancak rüyamda Senim hülyamda Yaşamak gücünü bana verensin Bîçare ömrümün tek çaresisin Tek çaresisin
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sevmenin zamanı yok
Ne sen gördün, ne ben gördüm Habersizce gelivermiş Ne sen duydun, ne ben duydum Gönlümüze girivermiş Herkesin dilinde Aşk denilen meçhul Bizi kollarına alıvermiş Kadere bak, kadere bak çok çektirdi ikimize Şimdi özür diler gibi sevin dedi gönlümüze Ne sen çağırdın ne ben Ne sen anladın ne ben Usul usul, sessiz sessiz Aşktır bizi mutlu eden Şu kısacık ömrümüzün, nesi varki AŞK olmazsa Ne olurdu şu dünyayı ayrılıklar soldurmasa Gönül istiyorki, sevip sevilirken Bir mucize olsa, zaman dursa Zamanı yok, zamanı yok aşk bir meçhul zamanı yok Büyük söz söylemiş dilim sevmenin zamanı yok Usul usul, sessiz sessiz. Aşktır bizi mutlu eden
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sev Dedi Gözlerim
Gördü gözlerim... Gördü gözlerim... Bir gerçeği gözlerinde Gördü gözlerim... Bir heves değil, bir arzu değil Sevgilin budur senin, sev dedi gözlerim Seni yıllardır bekliyordum Bir sevgilim yok yok diyordum Hasretin yokluktan zehrolmuştu Dünyadan bir zevk almıyordum Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin, tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim Bıktı artık gönlüm gamdan kederden Ayrılık isteme sakın ne olur benden Şu benim bahtımı bilemezsin ki Yerden yere vurdu beni ne gelir elden Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim Hasretim sensin, tek çaremsin Yıllardır beklediğim aşkımsın benim
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Akşam Güneşi
BATARKEN UFUKTAN BİR AKŞAM GÜNEŞİ BIRAKIP GİTMİŞTİN BENİ SEN SEVGİLİM YILLAR YILI OLDU HALA DÖNMEDİN GERİ NE OLUR, DÖN BANA BAK BATIYOR YİNE AKŞAM GÜNEŞİ AKŞAM GÜNEŞİ AŞKIMI DİLLERDE, GÖZÜMÜ YOLLARDA KİMSESİZ BIRAKTIN ŞU GURBET ELLERDE SANKİ KARA BULUT SENİ SAKLIYOR BENDEN NE OLUR, NE OLUR DÖN BANA YİNE GÖLGELENDİ AKŞAM GÜNEŞİ AKŞAM GÜNEŞİ
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kimi sarsın ellerim
Aşkımız yetmedi ayrılık gücüne Kıyamet gününe gelmişiz sanki Bizi sarhoş eden ümitler varya Bir kırık kadehe benziyor sanki Hani bir bedende bir can gibiydik Ecel gizli gizli geliyor sanki Kimi suçlasın dilim kimi sarsın ellerim Sendin bu aşk dünyasında mekanım benim Tam aşkı bulmuşken seni yitirdim Yokmu benim bir gönülde kalacak Yokmudur yerim Bekledim yağmuru bahar zamanı Cimriymiş gökyüzü damla vermedi Senle gelen bahar ne tez kış oldu Sevip sevilmeye fırsat vermedi Bir avuç toprağız hayat yolunda Bir damla mutluluk değmedi
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Uğrunda bir ölmek kaldı
Bilemezsin ki bilemezsin ki Gönlümde bir kavga var göremezsin ki Aşk kolay değil aşk kolay değil Benim sevdiğim kadar sevemezsin ki Sen benim şu gözlerimi her zaman yaşlı bıraktın Aşkına kul oldum ise sanma aşki sen yarattın Bir ses terk et diyor seni terk edemem ki Sen bende ben gibisin git diyemem ki Hem yakınsın hem uzaksın Hem gerçeksin hem rüyasın Izdırabın zevki sende Sen hayatsın Bir ölmek kaldı bir ölmek kaldı Uğrunda yapmadığım bir ölmek kaldı İstersen öldür daha ne kaldı Dünya bir dert hanesi ise ben çilemi doldurmuşum Bir mektepse eğer hayat ızdırapla okumuşum Yokluk hasret keder ile geçerken ömrüm Mutluluğu ararken seni bulmuşum
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Aşkımızın Duası
Dünyam gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımıza bir dua gibi Dünyam gözlerinde ağlıyor gibi Her damla aşkımızı bağlıyor gibi Kaderim bile seni benden çok sevdi, sevdi Derdinde mutluluk var aşk seni bana verdi Yarınlar bak ufukta aşkımıza gel gel diyor Kucak açmış hep ümitler bizi bekliyor Sensiz ölecektim inan kahrımdan Bir ses bekle dedi çok uzaklardan Yaşamak çok hüzünlü sessiz bir şarkı gibi Çek derdi ızdırabı, aşkıma hep yıllardan
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hatasiz, kul, olmaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|