![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Benİm Dertlerİm konusu , Zamansız Rüzgar ·Zalimsin ·Seveceksin ·Tutuldu Ellerim ·Her Günüm Gamlı Geçer ·Kaderimi Çiziyorum ·Sevmek Ne Güzel ·Felektende Beter Vurdu ·Bir Zaman Ağlayıp ·Sen ·Bitecek Dertlerimiz...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Zamansız Rüzgar ·Zalimsin ·Seveceksin ·Tutuldu Ellerim ·Her Günüm Gamlı Geçer ·Kaderimi Çiziyorum ·Sevmek Ne Güzel ·Felektende Beter Vurdu ·Bir Zaman Ağlayıp ·Sen ·Bitecek Dertlerimiz
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ZANSIZ RÜZGAR
Gidiyorsan dönmekte var kalmak ta var ölmekte var Bir busecik ver de git sonra pişman olmakta var Korkuyorum ayrılıktan sefil olup tükenmek var Zamansız bir rüzgar esti ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik bilemedik derdimizi Doya doya kana kana saramadık aşkımızı Yanlızlığın acısını aşka hasret olan bilir Yanlızlığın acısını dosta hasret olan bilir Ayrılığın belasını aşık olup seven bilir Ayrılığın belasını benim gibi seven bilir Aşkımızın kaderini ALLAH bilir ALLAH bilir Aşkımızın Kaderini seni bana yazan bilir Zamansız bir rüzgar esti ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik bilemedik derdimizi Doya doya kana kana saramadık aşkımızı
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ZALİMSİN
Zalimsin zalimsin Sen çölde susuzluk sen aşkta mutsuzluk Sen zamansız ecel gibi zalimsin Elbet sende bir gün aşık olacaksın Benim gibi seveni sanama bulacaksın En büyük darbeyi vurdun şu gönlüme Sen bana aşk değil ecel olacaksın Sen ebedi hasret Sen şifasız bir dert Sen yalnız geceler Sen kaderim gibi zalim zalim Zalimsin zalimsin Sevdim seni sevdim seni Sen benim alnıma dert diye yazılan Aşkımdan habersiz olan sevdiğimsin Ne yapsan hakkın var seven yalnız benim Zaten keder gam ta ezelden kaderim Her seven kavuşsa belki aşk olmazdı Sen mutlu ol yeter ben çile çekerim
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
SEVECEKSİN
Bir kapıdan gireceksin Neler neler göreceksin Her çileye göğüs gerip Hayat budur diyeceksin Gün gelecek isyan edip Niye doğdum diyeceksin Gün gelecek isyanına Kahkahayla güleceksin Seveceksin seveceksin Çok seveceksin Ağlamak var gülmek var Sevilmek var sevmek var Ne arasan var bu dünyada Dertler varsa mutluluk var Aldanmak var kanmak var Aldatmak var yanmak var Ne arasan var bu dünyada Ne dert varsa çaresi var Bazen dertten zevk alacak Bazen aşktan kaçacaksın Bazen boşa geçen güne Pişman olup yanacaksın Gün gelecek bir günaha Köle olup kanacaksın Gün gelecek günahında Tek teselli bulacaksın Mutlu oldum sanacaksın Sanacaksın
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
TUTULDU ELLERİM
Tutuldu ellerim tutuldu dillerim Nedir bu ettiğin bana gözlerim Bu aşkta gözyaşı dökebilmeden Durabilecek misin söyle ey gözlerim Geri dön bu yoldan ey deli gönlüm Bu yolun sonunda sefil olmak var Yasarken ölmektir aşkın böylesi Ölmekten daha zor sürünmek var Ne güç yeter ne dil seni anlatmaya Ömrüm yetmez belki bir sen daha bulmaya Yarınım seninle diyebilseydim Seninle yaşayıp seninle ölseydim Görseydin anlardın sevmek ne demek Kaderi ta baştan çizebilseydin
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
HER GÜNÜM GAMLI GEÇER
Her günüm gamlı geçer Bu gönlümün elinden Ne fayda vardır bilmeme Bana elin gülünden Gönlümün yaralı bir kus Tutuldu bir güzele Kalbim titreyip durur Sanki dönmüş gazele Kırma garip gönlümü Dönmüşüm divaneye Sanki yıkılmış gönlüm Benziyor viraneye
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
KADERİMİ ÇİZİYORUM
Bir yol tuttum gidiyorum Sonu nedir bilmiyorum Mutsuzluğa isyan ettim Kaderimi çiziyorum Ne dert kaldı ne gam kaldı Bundan sonra çekilecek Ben bu aşkı öldürmesem Bu aşk beni bir gün öldürecek Düşe kalka varacağım Yanıp sönen ümidime Gayret et ey deli gönlüm Derman gelsin dizlerine Aşk yolundan boynu büküp Dönen yalnız ben değilim Sevenlerin kaderi bu Seven yalnız ben değilim
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
SEVMEK NE GÜZEL
Bir gülüş bin acıya bedeldir Gül artık yaşamak çok güzeldir Koşsana mutluluk bize gelmiş Sorsana önce nerelerdeymiş Baksana masmavi gözlerin gibi bu hayat Sevmek güzel baksana Yemyeşil gözlerin gibi bu hayat Sevmek sevilmek ne güzel Bir ömür seni bulmakla geçti Gördüğüm her şeye seni sormakla geçti Sevmenin böylesi olur mu deme Sen yokken bile seni sevmekle geçti
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
FELEKTEN BETER VURDU
Bak arkadaş bak şu yaraya Sanma silah deydi buraya Beni dünya bu hale koydu Beni dertler bu hale koydu Gelen bir vurdu giden bin vurdu Sanki dünyada kanun buydu İlk darbeyi felekten yedim Belki aşkta gülerim dedim Deli gibi birini sevdim Oda felekten beter vurdu Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan Susmuş diller solmuş güller Parça parça hep ümitler Her yanımda türlü dertler İster miyim ister miyim Gülmek için bir tesadüf Beklemenin anlamı yok Yaşamamız bir tesadüf Hayat zaten bir tesadüf Ölmekten de gülmekten çok Sevilmekten de sevmekten çok Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
BİR ZAMAN AĞLAYIP
Bak arkadaş bak şu yaraya Sanma silah deydi buraya Beni dünya bu hale koydu Beni dertler bu hale koydu Gelen bir vurdu giden bin vurdu Sanki dünyada kanun buydu İlk darbeyi felekten yedim Belki aşkta gülerim dedim Deli gibi birini sevdim Oda felekten beter vurdu Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan Susmuş diller solmuş güller Parça parça hep ümitler Her yanımda türlü dertler İster miyim ister miyim Gülmek için bir tesadüf Beklemenin anlamı yok Yaşamamız bir tesadüf Hayat zaten bir tesadüf Ölmekten de gülmekten çok Sevilmekten de sevmekten çok Ölmekte kalmakta bir Sevmeden yaşıyorsan Daha da beteri var Beni gör bilmek istiyorsan
|
|