![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde AŞki Ben Yaratmadim konusu , ·Zaman Akıp Gider ·Nereden Bileceksin ? ·En Büyük Dert ·Vazgeç Gönül ·Ne Geçti ki Eline ? ·Kır Gönlümün Zincirini ·Yokluk ·Bulamadık ki ·Karatoprak ·Vaktinde Gel Sevgilim...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ·Zaman Akıp Gider ·Nereden Bileceksin ? ·En Büyük Dert ·Vazgeç Gönül ·Ne Geçti ki Eline ? ·Kır Gönlümün Zincirini ·Yokluk ·Bulamadık ki ·Karatoprak ·Vaktinde Gel Sevgilim
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Zaman akip gider
Zaman akip gider durulmadan Ne sual ne cevap bulunmadan Biz onun içinde bitip kahroluruz Bize yasamak yok yorulmadan Bilirim hayatin güzelligini Bilirim sevenin ne çektigini Dertler bizim için sevmek bizim için Iste gelde yasa kahrolmadan Kimi asktan yorgun kimi de hayattan Kimi feryat ediyor asksiz yasamaktan Ben ömür yolunu kosarak geçerken Gönlümde hal kalmadi seni aramaktan Gönül yorgun düstü seni aramaktan Ümit bekleyistir hasret aramak Sevmek bulanik bir denize dalmak Kader tüm hayatin olaylar zinciri En büyük gerçekse olup olmamak Askinla anladim varoldugumu Sen ögrettin benim ben oldugumu Sevmek bizim için dertler bizim için Herkes duysun sana kul oldugumu
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Nereden bileceksin
Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanip Kendime güldügümü nerden bilceksin Dün buzdan bir dag iken hayalin aldanip Birden cözüldügümü nerden bileceksin Yillarin arkasinda bicare kaldigimi Felekten nese diye dertlerini caldigimi Su koskoca alemden yalnizlik aldigimi Nihayet öldügüm nerden bileceksin Ne bir baskasi girdi su gönülden iceri Ne bir yabanci cikti gönül kapisindan ALLAH bir hakki icin ilk sevdigim sen oldun Bana derman bulunmaz senden baskasinda
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
En büyük dert
Sanma sakin su dünyada bir sen dertlisin Dertsiz olan ömrü gönül bence neylesin En büyük dert, dertlerin bitmesidir Sen benim dertlerimin en güzelisin Bir nefeslik ömrüm kalsa Ecelim askindan olsa Sen benim su dünyamdaki En güzel dertsin, tek sevdigimsin Her acida bir tecrübe bir gaye vardir Hersey gibi derdin çogu ömre zarardir Seviyorsan bir karar ver vakit geçmeden Viran olan gönlün kime ne hayri vardir Bir nefeslik ömrüm kalsa Ecelim askindan olsa Sen yine su dertlerimin En güzelisin, tek sevdigimsin
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Vazgec gönlüm
Vazgeç gönlüm sen bu asktan Sana kiymet veren mi var Unut dertten zevk almayi Seni ancak seven anlar Kapat çile kapisini Girmesin o vefasizlar Dünya denen su hanede Elbet seni biri anlar Sen attin bu kördügümü Çare sende, bende degil Kör olsun su askin gözü Hata bende, sende degil Kapat çile kapisini Girmesin o vefasizlar Dünya denen su hanede Elbet seni biri anlar
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ne gectiki eline
Her nereye baksam seni buluyorsam Her derdime ortak seni ediyorsam Tanrimdan sonra sen, taptigim diyorsam Ne geçti, ne geçti, ne geçti ki elime Her gün agliyorsam, her gün yaniyorsam Her an anilarda senle yasiyorsam Bu perisan halim sence bir gurursa Ben yaptim diyorsan ne geçti ki eline Sen degil,ben sevdim,ben ettim kendi kendime Gönülden sarhosum askmidir bu duygu ne Içmeden sarhosum askmidir bu duygu ne Sevenin gerçegi askidir demistin Benim tek gerçegim olmak istemistin Ve sen bir isterken bense bin vermistim Ne geçti, ne geçti, ne geçti ki elime Kim bilir kaç asik bekliyor sirada Kim bilir kaç kirik kalp var su yollarda Ve sen üstlerine basipta geçerken Ben yaptim diyorsan ne geçti ki eline Aski bir oyuna benzeten canim sevgilim Beddua degil bu, sen de sev dilerim Sen de sev ben gibi, aski tat dilerim
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kir gönlünün zincirini
Iste sevgi iste ask Diledigince al senin olsun Kir gönlünün zincirini Nese mutluluk sar senin olsun Kir gönlünün zincirlerini Nese mutluluklar senin olsun Senin benim olsun, bizim olsun Unut acilari dünün olsun Gün bugündür bugün Ne dün ne yarin Sev gönülden bu hayat Sev bizim olsun Her günde bir müjdenin Gizliligi var bulamsini bil Her günde bir mutluluk Müjdesi vardir bulmasini bil Sen yeter ki kiymet verip Seni seveni sevmesini bil Sen yeter ki kaybetmeden Seni seveni sevmesini bi
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yokluk
Ben yoklugu yalniz bende sanirdim Megerse ne yokluk çekenler varmis Derdimi herkesten fazla sanirdim Yokluk içinde yasarken ölenler varmis Ey gönlüm sen benden neler istiyorsun Mutluluk yetinmektir, bunu bilmiyorsun Neden su haline sükür etmiyorsun Isyan ediyorsun... Görmedin mi dünya hirsin kubanidir Sen de bir hirsina maglup oluyorsun Dünya gurbetinde birer misafiriz Dogarken ne getirdin, ne götürüyorsun Mutluluk hirstan uzak olabilmektir Mutluluk bir gönülde bir ask demektir Ömrün ilk adimlari sevgiyle baslar Mutluluk nefret degil, sevebilmektir Hasret benim dert benim su susmayan can benim Derde öyle alistim ki sanki ben dert, dert benim Ey gönlüm sus artik dertsiz ömür olmaz Her derdin çaresi var ecele bulunmaz Dogacak ümidi henüz kaybetmedik Kaybolan ümitlere baglanip kalinmaz Dünya gurbet yeri, bizler misafiriz Bir yaranin acisi aciyla sarilmaz
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bulamadikki
Hangi dala el attik da kurumadi ki Hangi yare sevsin diye kul olmadik ki Aylar yillar geldi geçti farkedemedik Gönlümüzce bir sevgili bulamadik ki Aylar yillar geldi geçti farkedemedik Gönlümüzce bir sevgili saramadik ki Felek bizde biz felekte kusur ararken Talihe bak sirt çevirdi durup dururken Bizde bu ask, böyle talih, su felek varken Yedigimiz silleleri sayamadik ki Bizde bu ask, böyle talih, su felek varken Gönlümüzce bir sevgili, saramadik ki Her silleden bir tecrübe bir fikir aldik Bazen öyle gün gördük ki sasirdik kaldik Hakikatlar yordu bizi hayale daldik Hayalde de mutlulugu saramadik ki Gerçeklerden biraz kaçip rüyaya daldik Rüyada da bir sevgili saramadik ki Gönlümüzce bu aleme, doyamadik ki Bulamadik ki....
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kara toprak
Karatoprak beni de bas bagrina Ümidim yok çikmak için yarina Kim dayanir bu acinin kahrina Gayri artik bagrim bana yar oldu Beni yardan ayiranlar ettiginden ne buldu Bir gün bu alemden göçüp gidersem Bilki sevep senin cefan olmustur Sanma suçlu olan kaderimizdir En büyük darbeyi bana askin vurmustur Çekemez oldum aski bize ne verdi Mutluluk yollarinda çare tükendi Hiç ayrilik yok diye yemin ederken Eller bizi nasil da ayiriverdi Sensiz var olmanin ne anlami var Söyle simdi nasil yasayacagim Beni canevimden vuran sevdigim Zorda olsa sensizlige alisacagim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aŞki, ben, yaratmadim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|