![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Leyla İle Mecnun konusu , ·Al Senin Olsun ·Kolay Değil ·ALLAH Bizimledir ·Bir Yudum Mutluluk ·Beklemek İbadet Kalmak Zulümdür ·Leyla İle Mecnun ·Ziyankar ·Haberin Var Mı? ·Öyle Bir Aşk ·Nazar Boncuğu...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ·Al Senin Olsun ·Kolay Değil ·ALLAH Bizimledir ·Bir Yudum Mutluluk ·Beklemek İbadet Kalmak Zulümdür ·Leyla İle Mecnun ·Ziyankar ·Haberin Var Mı? ·Öyle Bir Aşk ·Nazar Boncuğu
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Al senin olsun
Al senin olsun bende ne varsa Istemem mutlulugu senden uzaksa Ver bana gönlümü dert olacaksa Gönlünde baska ask yer bulacaksa Bahtini bahtinin kaderi yaptim Isterim ömrüm senle son bulacaksa En büyük mutluluk seveni sevmek Zor degil bir gönülden yer bulabilmek Yasamak rüyasinda gerçegi görmek Ne güzel sevgiliyle dertlere gülmek Sanki yasamamin sebebi sensin Sen benim bahtimi yazan kadersin Sen benim ömrüme gülen kadersin Batmayan bir günes dogdu ufkumda Sen benim gecemi gündüz edensin Bu alem gülmeyi senden ögrenmis Sen askin en güzelini askla verensin En büyük mutluluk seveni sevmek Zor degil bir gönülden yer bulabilmek Yasamak rüyasinda gerçegi görmek Ne güzel sevgiliyle dertlere gülmek Dertlere gülmek
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kolay degil
Kolay degilmis seni severken Sana inanabilmek Bilirmisin ne zor tek basina hayat Sensiz yasayabilmek Kolay degil kolay degil Sana katlanabilmek Çare degil çare degil Senden ayrilabilmek Kolay degil kolay degil Bir daha sevebilmek Çare degil çare degil Seni unutabilmek Ne istedigin belli degil Ne de beni sevdigin Her sözünde bir süphe dolu Tutmuyor ki dedigin Yalan degil yalan degil Beni sevmedin demek Senin arzun budur zaten beni Her an kahredebilmek Ask bir dogustur ask bir nefestir Zordur anlayabilmek Bazen bir sicaklik bazen nefrettir Zordur anlatabilmek Bazen bir ümidin pesinden kosulan Kosup yorulabilmek Kolay degil kolay degil Bir ask yaratabilmek Kader degil kader degil Sana katlanabilmek Kolay degil kolay degil Bir daha sevebilmek
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ALLAH bizimledir
Ettiler askimi benden biçare Ne bahtim uyanir ne feryat çare Bir zulum dünyayi kana bulamis amann Ben mecnun ask mecnun kader divane Ayrilik bile aglardi Ayriligi yasasaydi Utanirdi ettiginden Felek aski tanisaydi Sabret gönlüm sabret sabret ALLAH bizimledir ALLAH bizle ALLAH tek ümittir ümitsize Hangi kitap yazmis insan köle diye Mutlaka çare var çaresize Sonsuzlugun günü bugün Ayriligin günü bugün Yasanan en büyük derdin Yasandigi gündür bugün Her hasretin arkasinda Bir ümidin bin nazi var Her adimda bir acinin Silinmeyen izleri var
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
BİR YUDUM MUTLULUK
Ecel baş ucumda Sen yoksun yanımda Hani bizim aşkımız Hani bizim sözümüz Böyle mi olacaktı Sevenin sevdiğini Öldürürken gördün mü Seni sevip de ölmek Sevgini bilmemek Beni mi bulacaktı böyle mi olacaktı Bir damla mutluluk yaşatırdı beni Gönül pınarından verebilseydin eğer Yağabilseydin eğer Bir yudum mutluluk bir mucize idi Yaralı gönlüme tadabilseydim eğer İçebilseydim eğer Hani sen bir kaderin değişmez yazısıydın Çizdiğin kader yolu böyle mi olacaktı Sen yıktın sevgilim sen virane ettin Gittin de ne oldu eyvah yazık ettin Ben bir tecrübeyi aşkta kazanırken Sen bir sevgili bir gönlü kaybettin Sevenini kaybettin Hani sen bir kaderin değişmez yazısıydın Çizdiğin kader yolu böyle mi olacaktı Beni mi bulacaktı senden mi olacaktı
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Beklemek ibadet kalmak zulumdür
Burasi mabedim burasi dünyam Birakip gidemem burada leylam Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ahh bir garip mecnunum yücedir sevdam Beklemek ibadet gitmek ölümdür Ne ettiyse bana kaderim etti Kurdugum hayaller zamansiz bitti Ahhh ruhum baska canda topraga gitti Beklemek ibadet kalmak zulümdür Leyla leyla leyla leyla leyla leyla Him him him himm himm himm Ask benim dert benim hasret benimdir Al toprak al Leyla senindir Ahhh birgün bulusuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Leyla ile Mecnun
Bir feryat yillarca cevapsiz kaldi Öyle bir feryat ki bu duyan agladi Hasret dolu çile dolu sevgi dolu dert dolu Böyle ask dünyada hiç yasanmadi Hasret dolu çile dolu sevgi dolu dert dolu Böyle ask bir daha yasanmadi Askimin gözyaslari tek ümidim hala Döktügüm kanli yas yalnizlik ne bela Mahserde seninim senin leyla... Ölmek bir son degil bize seven ölümsüzdür Leyla Dünya durdukça biz variz sevdikçe leyla biz variz leyla Bir efsane olduk dertle çilede Hep sordular mecnun leylan nerede Dedim ki leylam benim feryadimda Kaderimde kederimde son nefesimde Hep sordular mecnun leylan nerede Dedim ki leylam benim gündüzümde hem gecemde Kaderimde kederimde her nefesimde
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ziyankar
Harcadim ömrümü hep senin için Sevilmek bir hayal, sevmemek ziyan Ettigim duadan ümide kadar Döktügüm gözyasim, nefretim ziyan Yaradan dog demis, ben de dogmusum Bir gönle gir demis, seni bulmusum Ne yazik, sayende sefil olmusum Ibret-i alemi, görmemek ziyan Ömrümden çaldigin zamana yazik Ugrunda verdigim son nefes ziyan Bilirim bu dünya sensiz yasanmaz Sensiz, bir dert ile güne baslanmaz Sen de bil kahrina bu can dayanmaz Yasamak çok güzel, seninle ziyan Al beni vur yere, parça parça et Istersen sen beni, istersen kahret Bu mudur sevene verdigin kiymet Sevmenin böylesi ölmekten ziyan
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Haberin varmi
Aman... Off... sevgilim dinle dinle... Aglayan gönlümden çürüyen ömrümden Bana ettigin bu zulümden haberin var mi Bensiz yasamaya haram demistin Aski bana haram ettiginden haber var mi Hani sendin askimizda ayrilik yok diyen Hani sendin ayriligi ecelle bir gören Simdi benim su dünyami yerle bir eden Sensin beni ey sevgilim sensin kahreden Dogmak bir keredir ölmek bir kere Hergün bin defa öldügümden haber var mi Bir giden bir daha geri gelmiyor Askin zamani geldi geçti haber var mi Hani sendin askimizda ayrilik yok diyen Hani sendin ayriligi ecelle bir gören Simdi benim su dünyami yerle bir eden Sensin beni ey sevgilim böyle kahreden
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Öyle Bir Aşk İsterim Ki
Öyle bir aşk, aşk isterim ki; hiç yaşanmamış olsun Öyle bir söz, söyleyeyim ki; hiç söylenmemiş olsun Öyle bir dert çekeyim ki; çekilmemiş olsun Ve öyle bir yaşam ki; bu herkese örnek olsun Gönlüm ancak böyle susar, Sensiz yarım kaldı arzular, Nasır tutmuş bütün duygular, Sensiz nasıl geçti koskoca yıllar? Gönlüm ancak senle susar, Tamamlanır yarım arzular, Sen bu aşkın kıblesi oldun, Sana dua eder açılan kollar... Arzular, duygular bir tek seninle susar!.. Herselde sen, her anımda sen; her yer seninle dolu Senle başlar, seninle biter; çizdiğin kader yolu Sende aşkın yaşanmamış nice hasretleri var Seni öyle sevmişim ki; kıskandırdım Mecnunu Arzular duygular bir tek seninle susar Arzular duygular bir tek seninle susar
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| leyla, mecnun, İle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|