![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Benİ Bİraz Anlasaydin konusu , ·Farkındamısın? ·Beni Biraz Anlasaydın ·O Senmiydin? ·İkimizden Bir Kalmadı (*) ·El Hatırına (*) ·Elhamdülillah ·Bilmesin O Felek ·Hem Çare Hem Dertsin ·Büyük Aşkımız (*) ·En Büyük Duygu (*) ·Ne Oldu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ·Farkındamısın? ·Beni Biraz Anlasaydın ·O Senmiydin? ·İkimizden Bir Kalmadı (*) ·El Hatırına (*) ·Elhamdülillah ·Bilmesin O Felek ·Hem Çare Hem Dertsin ·Büyük Aşkımız (*) ·En Büyük Duygu (*) ·Ne Oldu Bize (*) Söz = Ali Tekintüre
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-11-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Farkindamisin
Bazen su gölüme bir ates düser Sen o zaman benim gibi yaniyormusun Bazen kulaklarim öyle çinlar ki Sen de beni benim gibi aniyormusun Seviyorum seni farkindamisin Bana uzaklarda mi yakindamisin Söyle söyle yaradan askina söyle Yoksa su felegin çarkindamisin Baska baska gönüllerin tahtindamisin Öyle güzelsin ki sana kiyamam Senden gelen derdi bile dertten sayamam Önümüzde nice nice yillar var Seni nasil sevdigimi anlatacaklar Seviyorum seni farkindamisin Bana uzaklarda mi yakindamisin Söyle söyle yaradan askina söyle Yoksa su felegin çarkindamisin Baska baska gönüllerin tahtindamisin
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Beni biraz anlasaydin
Beni biraz anlasaydin darilmazdik Bana biraz katlansaydin ayrilmazdik Belki sevmek yetersiz Belki bu ask kadersiz Bir bilseydik simdi biz aglamazdik Anlasaydik belki de aglamazdik Düsünceler ümitsiz Kelimeler yetersiz Talihsiz bu ask talihsiz Hani mazi bagliyordu Anilar hep agliyordu Hani gönlün seviyordu Beni biraz anlasaydin Darilmazdik Bana biraz katlansaydin Ayrilmazdik Böyle mi tanidin Böyle mi anladin Yillardan beri beni Kolay mi ayrilik Unutmak veda etmek Terk etmek seni Ömrünce izdirap Ömrünce bin çile Çekmek istemiyorsan Son bir defa daha Dinleyip te öyle git Sevdigim beni Hala seni seviyorum Mutlulugum diyorum Ayrilik zor biliyorum
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
O SEN MİYDİN
O sen miydin bir zamanlar benim sevdiğim O sen miydin dertlerini zevk edindiğim Çok değiştin son günlerde bana sevdiğim Yetmedi mi her arzuna boyun eğdiğim Nerde o duygular nerde nerede aşkın Nerde o duygular nerde hani o sevgin Ya sen eski sevgili ol ya ben gideyim Sen değilsin sen değilsin benim sevdiğim Nerde ömrüm nerde gülüm canım verdiğim Ne yaptıysam ne dediysem yaranamadım Köle gibi pesindeyim hep adım adım Hayatıma küstüm sana darılamadım Aşkım benden güçlü imiş ayrılamadım Nerde o duygular nerde hani o sevgin Nerde o duygular nerde nerede aşkın Ya sen eski sevgili ol ya ben gideyim Sen değilsin sen değilsin benim sevdiğim Nerde ömrüm nerde gülüm canım verdiğim
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ikimizden bir kalmadi
Su yüzüne çikti hersey Kutsal olan sir kalmadi Öyle yikti bu ask bizi Ikimizden bir kalmadi Bak simdi ikimiz de paramparça Bak simdi ikimiz de kirik dökük Nasil da acilara boyun büktük Ikimizden bir kalmadi Anilar hep aglar durur Pismanliklar hep böyle olur Nerede o büyük gurur Ikimizden bir kalmadi Bak simdi ikimiz de paramparça Bak simdi ikimiz de kirik dökük Nasil da acilara boyun büktük Ikimizden bir kalmadi
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
El hatirina
Gel veda edelim böyle gidilmez Beraber yasanan gün hatirina Düsman olmayalim dost olmadiksa Bir zaman tutusan el hatitina Belki bir yerlerde karsilasiriz Ayri olsak bile selamlasiriz Kim bilir belki de biz barisiriz Pismanlikla bakan göz hatirina Bende mi kabahat sen de mi bilmem Ayrilik rüzgari esti severken Bir veda busesi birak giderken Hep adini anan dil hatirina Belki bir yerlerde karsilasiriz Ayri olsak bile selamlasiriz Kim bilir belki de biz barisiriz Pismanlikla bakan göz hatirina
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Elhamdülillah
Biz de caniz insaniz billah Doyduk derde Elhamdülillah Geçti yillar geldi geriye Ettiklerin günahtir vallah Ne dedimde darildin bana Ben affetsem etmez ALLAH Doyduk doyduk derde doyduk Ask dediler seni bulduk Sevdik yandik Elhamdülillah Doyduk doyduk aska doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Hamdik pistik Elhamdülillah Anlayana sivrisinek saz Anlamayana davul zurna az Rabbin bize pay ettigini Almak kolay versene biraz Ha öldürdü öldürecek Sendeki bu inat bu naz Doyduk doyduk derde doyduk Ask dediler seni bulduk Sevdik yandik Elhamdülillah Doyduk doyduk aska doyduk Doyduk doyduk derde doyduk Yandik pistik Elhamdülillah
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bilmesin o felek
Bilmesin o felek Seni cok sevdigimi Duymasin kaderim Seni istedigimi Alirlar seni benden Vururlar yüregimden Bilmessin sensizligin bana Neler neler cektirdigini Söyleme kiskanirlar Aglama dertli sanirlar Calarlar koparirlar Bizi bizden ayirirlar Gülemk cok yakisir Sana aglamak degil Sevmektir yasatan Inan sevilmek degil Icimde bir dünya var His dolu senle dolu Kaybetmek korkusuyla Yasiyorum seni elimde degil Icimde bir ates var Sevdikce yanar kanar Kaybolma korkusuyla Yasiyorum seni elimde degil
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hem care hem dertsin
Hem çare hem de dertsin Sen hem bensin hem sensin Isterim kaderimiz Hiç degismesin Aglamak, inlemek Yok artik bundan sonra Gözlerin her zaman gülsün Gönlün sevinsin Her damla göz yasi, sanki o felege Yillarin isyani baskaldirisidir Her damla mutluluk, sanki o yillara Gönlümün isyani, baskaldirisidir Akan göz yaslarim Istiraptan degil Sevinç gözyaslaridir Hayat yasaninca Seven sevilince Kiymet bilinince Dünya ne güzel Ömrüm senin olsun Askin canim olsun Dünya bizim olsun Sevmek ne güzel Gördügüm her güzellik Seninle tamamlanir En güzel mutluluklar Ancak senle yasanir Ben asik ben kölenim Senin için ölenim Sevmenin sevilmenin Simdi tam zamanidir
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bir varmış bir yokmuş diye başlayan
Masal oldu gitti büyük aşkımız Yaşanmamış gibi bir gün son bulan Yalan oldu gitti büyük aşkımız Gezmedim sanki hiç elim elinde Olmadı sanki hiç adın dilimde Bir yaprağa döndük rüzgar önünde Sürüklenip gitti büyük aşkımız Nerede başladı nerede bitti Çılgınca severken kim oyun etti Unuttum önce kim kimi terk etti Yalan oldu gitti büyük aşkımız Uğrunda çekmişim aşk cefasını Ne yazık el sürdü her sefasını Önüme hasretten duvar örüldü Hüsran oldu gitti büyük aşkımız Aşk diyerek kandım bir vefasıza Olanlar kalbime bana oldu ya Bir daha gelinmez yalan dünyaya Ziyan oldu gitti büyük aşkımız Nerede başladı nerede bitti Çılgınca severken kim oyun etti Unuttum önce kim kimi terk etti Yalan oldu gitti büyük aşkımız
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlasaydin, benı, bİraz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|