![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Utan / Dokunma konusu , ·Utan ·Gölgeler ·Dilenci ·Aklımı Aldılar ·Bilseydim ·Dokunma ·Gözü Var ·Hadi Git ·Suç Değil ·Daha Ne Olsun...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Utan
Utan utan Ettiginden utan Gercegi yalan katigindan utan Kirdigin gönüldür parcasindan utan Utan utan utan dostum utan Utan utan utan dostum utan Verdigin sözlerden gelecek günlerden Bekleyen ümitlerden hasretlerden utan Gönlümün hüznünden yas dökülen gözden Aldigin her nefesten insanliktan utan Yalan yalan dostum yalan Hasret nefret inan simdi Senden bana kalan Yasamak bir oyun degildir dostum Aglamak sevmek var sevilmemek var Bu dünya kimsenin degildir dostum En mutlu aninda yok olmakda var Utan utan utan dostum utan Utan utan isaynindan utan Hicbirsey vermeden avuc acan elden Sevgisiz gönüllerden bencillikten utan Ettiklerin sana kar kalacak sanam Ah alarak yarattigin firsatlardan utan
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
GÖLGELER
Gölgeler ah gölgeler ufkumuzu gölgeler Gölgeler ah gölgeler aşkımızı gölgeler Gölgeler hep karanlık gerçekleri gizlerler Gölgeler hep karanlık seni benden gizlerler Gölgeler hep pesimizde adim adim iz sürerler Gölgeler hep sessiz sessiz ne söyler nede dinlerler Gölgeler gölgeler bizden neyi isterler Gölgeler gölgeler seni almak isterler Hasretler ah hasretler kucak kucak beklerler Hasretler ah hasretler ağlayıp ta beklerler Biz bize doyamadan bizi bizden ettiler Sana hiç doyamadan beni senden ettiler Gönüller hep parça parça kahır ettirte gittiler Her yerde gözyaşları var yerlerde kirlettiler Gölgeler gölgeler bizden neyi isterler Gölgeler gölgeler seni almak isterle
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Dilenci
Sevmek zormus Sevmememek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildim mi bilemiyorum Aglamak çok zor Aglayamamak çok zor Aglayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aski dilenen Her firsatta hor görülüp Belki gülüp alay edilen Bir dilenciyim gelecegini bilmeyen Senden ne para nede pul Ne de acimani bekleyen Kirdin kirilmayan gururumu ve o Çok deger verdigim onurumu Serdim yollarina Ömür boyu besledigim büyüttügüm Yasatan umudumu Bekliyorum hergün seni Görmek için ve çizmen için Kaderimin yolun yolunuuuu Beklemek çok zor Sabretmek çok zor Bekletilmek çok zor Ömrümün her kösesinde seni bekliyorum Ask olmasaydi böylesine yanmazdim Senden bir melek yaratip Secde edip kalmazdim Ben ne dilenci Ne de bir gurursuzum Çok sevdigim için böyle asik Böyle mutsuzum
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Aklimi aldilar
Aklimi aldilar artik nasil yasarim Aklimi aldilar artik nasil yasarim Fikrimi caldilar bir mechule kosarim Gönlümü caldilar bir hayale kosarim Sevgilim sevgiden bir maabet yaptim En büyük eserim seni yarattim Sevmeyen anlamaz su perisan halimi Sarhosum askini deli gibi yasarim Sarhosum askindan her ümidi yasarim Nerdeyim nerdesin bir süphe var icimde Nerdeyim nerdesin bir süphe var icimde Yalnizim cok yalniz bilmedigim bicimde Yalnizim yapyalniz tatmadigim bicimde Sevgilim sevgiden bir maabet yaptim Ömrümü canimi sana adadim Varmiyim yokmuyum hersey senin elinde Firsat ver bulasalim zamanin bir kösesinde Kaybettim kendimi duygulari sevinde
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bilseydim
Meydan mi verirdim bu ayriliga Bilseydim bu kadar zor oldugunu Bilseydim dünyanin böyle karanlik Bilseydim bu kadar dar oldugunu Dilimden sicrayan bir kivilcimin Bilseydim biranda kor oldugunu Bilseydim su anki gönül acimin Senin yoklugunda var oldugunu Meydan mi verirdim... Bilseydim yüzümün dört mevsimi güz Icimin aglayan nar oldugunu Bilseydim odamin dört duvari düz Senisz yatagimin kar oldugunu buz oldugunu Firsatmi tanirdim bu darginliga Bilseydim bu kadar zor oldugunu Bilseydim zindandan daha karanlik Bilseydim hücreden dar oldugunu Boyunmu bükmezdim sitem etmene Bilseydim sükütun kar oldugunu Sebepmi olurdum dargin gitmene Bilseydim küsünce sir oldugunu
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Dokunma
Dokunma, dokunma, kirilir kalbim dokunma Kirma, kirma, seven kalbimi kirma Dokunma, dokunma, ben yarali bir gönülüm Vurupta, kiripta, kanatip cana dokunma Anlasmak, bir bakis Bazen de seviyorum demektir Anlasmak, bir gülüs Bazen de bir özür dilemektir Zor degil, zor degil Seviyorum seni derken bana Özür dilemek Konusma, konusma, düsünmeden konusma Kirma, kirma, incitip beni kirma Unutma, unutma, bu günün yarinlari da var Hep sevdi, sevecek, deyip kendini avutma Darilma, darilma, seven seveni affedermis Darilma, darilma, hemen nefrete sarilma Dünyada, en zor sey Kirilan bir kalbi onarmaktir Insana, yakisan Insanca yasayip var olmaktir Zor degil, zor degil Seviyorum, derken bana, özür dilemek
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Gözü var
Gözü var dertlerin bende gözü var Aksam olur sira siralanirlar Eger acilarin zevki olsaydi Olamazdi kimse benden bahtiyar Kimse bilmez kimse görmez Ne yerdeyim ne gökteyim Beni bulan beni seven o gönül benim Beni bulan seven olur ümidindeyim Gözü var gönlümün sende gözü var Söyleyemem kimselere sana kiyarlar Herseyi kendime dert eder oldum Kasti var dertlerin bana kasti var Su felegin yalniz benle zoru var
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hadi git
Hadi git is isten gecmeden Cok gec olmadan vakit Günahima girmeden katilim olmadan git Gitki siyah gözlerin arkada kalmasinlar Gitki gamli yüzümün hüznüyle dolmasinlar Sanirlarki sen beni biricik yar saymistim Oysaki hep yedekte elde var sanmistin Her darbene tahamül edecek bir bedenim Gururum mani olur perisanima benim Hadi git... Hadi git ne adres nede hatira birak Zannetme pismanlik mutluluk kadar uzak Git artik gecmeden cok gec olmadan vakit Günaha girmeden katilim olmadan git Sanmaki fasli bahar geldigi gibi gidmez Sanmaki hüsranini görmeye ömrüm yetmez Güllere ask olsun gene sen kokacaksin Fallara ask olsun gene sen cikacaksan Korkulu düslerimin yolundan kaciyorum Sirf sana üzülüyor sirf sana aciyorum
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Suc degil
Atesli bakislara bagla umutlarini Ben güzele doymusum gözüm gönlüm ac degil Rahmet bekleyenlere götür bulutlarini Gönlüm askin deryasi yagmura muhtac degil Oksamamak marifet öpmemek hüner seni Hangi cilgin koklamaz yediveren bu seni Leylayi tanimadan mecnun olmak suc degil Ne olusun kinama duygusuz sanma beni
|
|