![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde Sende Haklisin konusu , ·Tek Hece (Aşk) (*) ·Gücün Yeterse ·Kime Ne? ·Sende Haklısın ·Hep O Yerdesin ·Yasak Resim ·İki Elin Kanda Olsa ·İlah Gözlerin (*) ·Unutulmaz (**) ·Resminle Ağladım (***) ·Ayşen (*) (*) ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ·Tek Hece (Aşk) (*) ·Gücün Yeterse ·Kime Ne? ·Sende Haklısın ·Hep O Yerdesin ·Yasak Resim ·İki Elin Kanda Olsa ·İlah Gözlerin (*) ·Unutulmaz (**) ·Resminle Ağladım (***) ·Ayşen (*) (*) Söz : Cemal Safi (**) Söz : Erol Şahin (***) Söz : Vural Şahin
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Tek hece (...Ask)
Var mi beni içinizde taniyan Yasanmadan çözülmeyen sir benim Kalmasa da söhretimi duymayan Kimligimi tarif etmek zor benim Kimsesizim; hismim da yok hasmim da Görünmezim; cismim de yok resmim de Dil üzmezim; tek hece var ismim de Barinagim gönül denen yer benim Bülbül benim lisanimla ötüstü Bir gül için can evinden tutustu Yüregine toroslardan çig düstü Yanginimi söndürmedi kar benim Niceler sultandi kraldi sahti Benimle degisti talihi bahti Yerle bir eyledim tac ile tahti Akil almaz hünerlerim var benim Kamil iken cahil ettim zalimi Vahsi iken yahsi ettim zalimi Yavuz iken zebun ettim Selimi Her oyunu bozan gizli zor benim Ilahimle Mevlana'yi döndürdüm Yunusumla öfkeleri dindirdim Günahimla çok ocaklar söndürdüm Mevladanim hayir benim ser benim Sebep bazi Leyle bazi Sirin'di Hatrim için yüce daglar delindi Bilek gücüm ferhat ile bilindi Kuvvet benim, kudret benim fer benim Yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman hekim bulamadi çaremi Asli için kül eyledim Keremi Ibrahimin atildigi kor benim Benim adim ask...
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Gücün yeterse
Gücün yeterse aklin keserse Vur vur vur beni Eger elindeyse gönül defterinden Sil sil sil beni Sen baslattin bu oyunu Simdi dönmek yakisir mi Isyan etmis deli gönlüm Bir gülüsle yatisir mi Aman aman aman aman Birakipta gidemezsin Bana veda edemezsin Uzlasmanin var bir yolu Baskasini sevemezsin aman Sevemezsin sevemezsin Baskasini sevemezsin Ben seviyorum Gidemezsin gidemezsin Birakipta gidemezsin Dön bekliyorum Ister geçmisten ister bugünden Sor sor sor beni Sunu bil ki sensizlige mahkum etmek Zor zor zor beni Git desende gidemem ki Bas belanim dönemem ki Bos bir gurur inadi ile Seni feda edemem ki Aman aman aman aman Birakipta gidemezsin Hiçbirseyi çözemezsin Ansamanin var bir yolu Konusmadan gidemezsin
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kime ne
Kime ne kime ne kime ne Gözlerimden sel gibi Yas olup akiyorsan Gitmek istiyorsan kime ne Gecemden yildiz gibi Meçhule kayiyorsan Kaderini çizdiysen Kime ne Basarim ben bagrima Koca koca taslari Hiçkirarak aglarim Kime ne En aci zehirlerle Sararim ben yarami Avuturum gönlümü Kime ne Umurumda mi ki dünyanin Umurumda mi ki kimsenin Varmisim yokmusum ben Kime ne Umurumda mi ki dünyanin Umurumda mi ki kimsenin Bu benim kaderimdir Kime ne kime ne kime ne Gidene kal denilmez Gönül bu doymak bilmez Açmisim tokmusum ben Kime ne Sevilmemis sevmisim Bir gönüle girmemisim Güzellik zorla olmaz Kime ne Basarim ben bagrima Sabir denen taslari Anilarla yasarim Kime ne
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sen de haklisin
Haklisin hakli Bence sen de haklisin Hak aranir eger varsa Aranipta bulunursa Kimin hakki kimde kalir Eger razi olunursa Haklisin hakli Bence sen de haklisin Herkes ben hakliyim diyor Haksiz olan kimdir Herkes en çok bana diyor Razi olan kimdir Bu nasil hak aranisi Bu nasil hak dagilisi Herkes farkli farkli ister Bu nasil fark yanlisi Haklisin hakli,Bence sen de haklisin Hakliyim hakli,Seni sevdigim için Bir gönlüm var susmak bilmez Seni gördü laf dinlemez Ister durur seni benden Hiçbir seye boyun egmez Hakliyim hakli Seni sevdigim için Sana yandigim için Beni sevmediysen Beni istemediysen Sen de haklisin hakli Gönlünü vermediysen Zorla güzellik olmaz Zorla dostluk kurulmaz Insan denen bir caniz Zorla hakli olunmaz
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hep o yerdesin
Bilemessin bilemezsin Nerdeyim nerdesin Sen hala dünki gibi Hala öbür gün gibi hep ayni oyerdesin Degis sevgilim degis Iyi degil bu gidis Eller gidiyor aya Biz sonunda kaldik yaya Sen hep ayni yerdesin Herseye küsmüs gibi herkese kizmis Boslukta kalmis gibisin Herseyden bikmis gibi Herkesden cekmis gibi Kendine kizgin birisin Degis bu kafayi degis Ayni yerde kalam gelis Degistir bu düsünceyi Ayni yerde kalma gelis Iyi degil ki bu gidis Eller gidiyor aya Biz sonunda kaldik yaya Nedir arzun senin nedir Nedir zorun senin nedir Ne sevmekten yanasin ne sevilmekten yana Benden istedigin nedir Birak su inadi birak birazda saga sola bak Herkes birsey istiyor herkes birsey ariyor Senin istedigin nedir Dünyaya küsmüs gibi Dogmussun pisman gibi Yarinsiz biri gibisin Herseyden kopar gibi herkezden kacar gibi Boslukta kalmis birisin
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yasak resim
Sen yasaklar icindeki bir resim Ben ise senin icin bir yabanciyim Tutsam tutacak kadar yakinimdasin Seslensem duyulmaz sesim Bir bilmece olur bazen duygular Cözümler hep yasaklarda kalirlar Mahkumsundur olmaz denen gercege Yanarsin belki mahsere kadar Söyleyemem sana sevdigimi söyleyemem sana beni Anlatamam güzel gözlerinin bana neler ettigini Yazik diye günah diye kahrolup giderken Yanarim mahsere kadar Bir hikaye yazdim ikimiz icin Kizla oglan birbirini seviyor Binbirlik zorluklarla dertlerle Sonu mutlu sonla bitiyor Isterdimki kahramanin olayim Isterdimki masallardan calayim Isterdimki gerceklerde bulayim Yasaklar kaderimi ciziyor
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Iki elin kanda olsa
Kimseleri görmedi, kördü deseler Aklini seninle bozdu deseler Hep seninle yasadi öldü deseler Inanma sevdigim inan az olur Iki elin kanda olsa da gel Ecel bize pusu kursa da gel Korkma Tanrim sevenleri korur Sevenlerin dualariyla gel Tarif etmek imkansiz sen de olani Bir ALLAH bir de sen bir ben bilirim Günün her saatinde ask vaktinde Gecenin her aninda ask vaktinde Çagirsan kosarak sana gelirim Herseyi birakir sana gelirim
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ilah gözlerin
Medet bekliyorum vurdugu yerde Orali olmuyor siyah gözlerin Gönlümü dagliyor gördügü yerde Kanima susamis silah gözlerin Her yalan sözüne iftira ekler Sayisiz suçunu sirtima yükler Cenneti müjdeler, ibadeti bekler Seytanin taptigi ilah gözlerin Feryadim asilsiz sikayet degil Laf degil, söz degil, rivayet degil Yetim hakki degil, cinayet degil Korktugum en büyük günah gözlerin
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Unutulmaz
Ne seni buldum nede senle gecen bir bahar Gönlüm hala kistadir hergün yagmurlar yagar Hasar yapmiyor artik en deli firtinlar Bir sir oldu gönlüme sen ve senden kalanlar Unutulmaz unutulmaz hatiralar hatiralar Unutulmaz unutulmaz o anilar yasananlar Ben hala ilk gün gibi anilarla yasiyorum Kapanmayan yaralarin izlerini tasiyorum Her dogan gün bir ümit her ümitden gün batar Gönlüm yangin yeridir düstügü yerleri yakar Her nefeste bir aci dertlerime dert katar Ne bir ömre sigmiyor sen ve senden kalanlar
|
|