![]() |
|
|||||||
ORHAN GENCEBAY icinde YÜrekten Olsun konusu , 1 - Ben Kendim Bir Alemim 2 - Seven Affeder 3 - Yürekten Olsun 4 - Bozamazsın Beni Dünya 5 - Kaz Mezarcı 6 - İdam Mahkumu 7 - Hey ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() 1 - Ben Kendim Bir Alemim 2 - Seven Affeder 3 - Yürekten Olsun 4 - Bozamazsın Beni Dünya 5 - Kaz Mezarcı 6 - İdam Mahkumu 7 - Hey Yabancı 8 - Hep Böyle Kalalım 9 - Güloylom 10- Cana Doğru 11- İpek Böceği 12- Arıyorum
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ben kendim bir alemim
Ben kendim bir alemim Su alemin içinde Ben kendime belayim En sahane biçimde Ne bülbüle hacet var Ne de gonca güllere Ben sevmeye asigim Istedigin biçimde Hercai bir duygunun Meftunuyum ben yine Kiyma bana güzelim Düsmüsüm ellerine Ne bülbüle hacet var Ne de gonca güllere Ben sevmeye asigim Istedigin biçimde
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Seven affeder
Askin gözlerimde kararsiz Biriken damlalar gibi Aglasan yas olup düseceksin Aglamasan canimdan edeceksin Ben tükenirken sende tükeneceksin Askimla biteceksin Her seye ragmen seven affeder biliyorum Aglatma beni seni kaybetmek istemiyorum Yalniz birakma senden önceleri gibi beni Bir ah da sen alma yüregimden Birazda sen çalma ümidimden Vurma beni en hassas derin yerimden Vurma sensizliginden Her seye ragmen seven affeder biliyorum Aglatma beni seni kaybetmek istemiyorum Her seye ragmen seven affeder biliyorum Affettim seni ne yapsan yine de seviyorum
|
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yürekten olsun
Sen bir dedin amma Binlerce olsun Dikenlerin bile güzel Bana gül olsun Bize aslan gibi sevmek yarasirr Muradimiz asktir yavrum Yürekten olsun Bize aslan gibi sevmek yarasir Maksadimiz asktir yavrum Gönülden olsun yürekten olsun Yalandan dolandan biktik sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkum tutulsun Bize aslan gibi sevmek yarasir Muradimiz asktir yavrum gönülden olsun Maksadimiz asktir yavrum yürekten olsun Canindan olsun yürekten olsun Sakla beni sende en gizli yerde Yanima gelisin sanki ibadet olsun Beni sakla sende en gizli yerde Beraber olmamiz sanki ibadet olsun Ucalim ask ile en yükseklere Her sey her an bugün yarin Sence ben olsun bizimle olsun Yalandan dolandan biktik sahiden olsun Seviyorum seni derken nutkum tutulsun Bize aslan gibi sevmek yarasir Muradimiz asktir yavrum gönülden olsun Maksadimiz asktir yavrum Yürekten olsun gerçekten olsun Yürekten olsun
|
|
|
|
#5 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bozamazsin beni dünya
Sen ne kadar bozulsanda bozmazsin beni dünya Çirkinlikler kitabina yazamazsin beni dünya yazilmam dünya Söz vermisim ALLAH'ima ortak olmam günahina Bir vefasiz yâr ugruna ölemem dünya Ne sevilmek ne sevmek var ne insanlik adalet var Uyamam ben düzenine degismem dünya, sen degis dünya Yaratirken tanrim seni yarati en güzelini Paylasmanin kiymetini bilemedim anlamadin bencilsin dünya Seytanda sen melekte sen mahserde ölsem ahrette sen Bu halinle en kötüden çirkinsin dünya Ne sevilmek ne sevmek var ne insanlik adalet var Uyamam ben düzenine degismem dünya, sen degis dünya
|
|
|
|
#6 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Kaz mezarci
Kaz mezarci kaz mezarci Askima bir mezar kaz Ben ölmeden askim öldü Askima bir mezar kaz Vefasizin yolundan ben artik dönecegim Kaz mezarci derin kaz askimi gömecegim Yillardir harap eden beni birakip giden Bana ihanet eden askimi gömecegim Mezarinin basinda vefasiz diyecegim Kaz mezarci derin kaz askimi gömecegim Yillar var ki harap eden beni birakip giden Bana ihanet eden askimi gömecegim Mezarinin basinda vefasiz diyecegim Kaz mezarci derin kaz askimi gömecegim
|
|
|
|
#7 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Idam mahkumu
Dertleri dermanla verensin tanrim Bir zalim kulunu çok seviyorum Ask denen bu derdin dermani var ise Idama mahkumu af bekliyorum Gönlüm neler neler çekmisti amma Benden beter var mi bilemiyorum Korkum var yürekten Askimdan da büyük Korkumdan bir türlü gülemiyorum Gülemiyorum Özür dilemekse ben diliyorum Cezama sensizlik verme diyorum Askina sevgine ihtiyacim var Seni canimdan da çok çok seviyorum Söyle gönlüm söyle deminde zaman Derdini açmayan bulamaz derman Sonunda geç kalip olmadan piaman Korkak yaaamani istemiyorum Kolay degil kirik bir kalp onarmak Kolay degil gerçek seveni bulmak Her seye degecek bastan baslamak Senden baskasini sevemiyorum Sevemiyorum
|
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hey yabanci
Hey yabanci ,biz seninle bir ömrü paylasmistik Hey yabanci,unuttum ben nerede tanismistik Bölük pörçük anilalar hatirliyorum Biz galiba delice bir ask yasamistik Ask yasamistik Seviyorum seni diyen o gönül nerede Belki baska bir ask için giriyor derde Ask bir oyun hayat sahne bizler oyuncu Oynadik biz rolümüzü kapandi perde Hey yabanci hey yabanci sen mutlu ol sen Belki bende umutlanirim dua edersen Dua edersen Sen yabanci ben yabanci olduk simdi ne aci Gel istersen dost olalim hafiflesin bu sanci Küskün yasamanin kime ne faydasi var Biz fani bir yolcu dünya baki ve hanci Baki ve hanci Seviyorum seni diyen o gönül nerde Belki baska bir ask için giriyor derde Ask bir oyun hayat bir sahne bizler oyuncu Isterdim ki mutlu sonla kapansin perde Hey yabanci hey yabanci sen mutlu ol sen Belki bende umutlanirim dua edersen Dua edersen
|
|
|
|
#9 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hep böyle kalalim
Böyle kalsin elimiz Böyle kalsin sevgimiz Degismesin kaderimiz Hep böyle kalsin Ellerin ellerimde Gözlerin gözlerimde Derdin gamin yerini simdi ask alsin Senin için dogdum ben canimdaki bir cansin Sen ilksin ne de son tek heyecansin Ne kadar çok seversem o kadar bahtiyarsin Öyle sev öyle sev ki felek utansin Sen edali bir çiçeksin taze baharsin Dünya mavi gözlerinde mavi dünyamsin Sen edali bir çiçeksin askta baharsin Dünya mavi gözlerinde mavi dünyamsin Hep böyle kalalim canimda cansin Dertleri veren tanrim dermanini da verir Senin oldugun her dert bana zevk verir Geçti artik kaderin kötülük rüzgarlari Bak göründü ufuktan askin bahari Sen edali bir çiçeksin aşkta baharsin Dünya mavi gözlerinde mavi dünyamsin Hep böyle kalalim canımda cansin Mavi dünyamsin...
|
|
|
|
#10 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Güloylom
Askimin basi için gözümün yasi için Ne olur dön dön geriye Sevenler yas mi tutsun gönül nasil unutsun Ne diye gittin ne diye Agrina giden mi var Baska yar seven mi var Deliye döndüm deliye Güloylom güloylom deliye döndüm deliye Güloylom güloylom geriye dön dön geriye Öfkeni yense idin ya beni vursa idin Nereye gittin nereye Simdi bensiz hos musun ben gibi sarhos musun Derdi sardim sen diye diye Agrina giden mi var baska yar seven mi var Ne diye gittin ne diye Agrina giden mi var Baska yar seven mi var Deliye döndüm deliye
|
|