![]() |
|
|||||||
| ÖĞRETMENLER ODASI Değerli Öğretmenlerimizin Bölümü |
ÖĞRETMENLER ODASI icinde tef lerin misyonu konusu , Misyon Teknik Eğitim Fakültesi’nin misyonu, Cumhuriyet döneminin Endüstriyel Mesleki ve Teknik Eğitimine öncü Öğretmen yetiştiren ilk yüksek öğretim kurumu olması onuruyla: Modern Türkiye’nin gereksinim duyduğu bilim, teknoloji gibi alanlarda yüksek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Misyon
Teknik Eğitim Fakültesi’nin misyonu, Cumhuriyet döneminin Endüstriyel Mesleki ve Teknik Eğitimine öncü Öğretmen yetiştiren ilk yüksek öğretim kurumu olması onuruyla:
Vizyon Teknik Eğitim Fakültesi’nin vizyonu; bilim ve teknoloji gibi alanlarda öncü, yapıcı ve yaratıcı faaliyetleriyle, topluma hizmetleri, eğitim ve araştırmalarıyla ulusal ve uluslararası düzeyde saygın ve tercih edilen bir fakülte olmaktır. Değerler Teknik Eğitim Fakültesi, Atatürk ilkelerinde ifadesini bulan Cumhuriyetimizin temel ilkelerini esas alarak,
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| lerin, misyonu, tef |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|