![]() |
|
|||||||
| NiCK En Güzel Msn Nickleri, nickler,msn nickleri , güzel nick,nick sözleri,nick yapma nick oluşturma,hazır nick,renkli nick |
NiCK icinde Farklı Emo NiCKLER konusu , İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim… aRkaNa biLe baKma saKın!! ѕєηιη нανα αттığıη уєя∂є , вєηιм яüzgαяıм єѕєя .. !! YalnızLık PsiKolojikmişş ÖpüNce Geçermiş!! ELini wermiyor HaYat ßu Garip huyLar senden ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
VURGUN BİR SEVDA
|
İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim…
aRkaNa biLe baKma saKın!! ѕєηιη нανα αттığıη уєя∂є , вєηιм яüzgαяıм єѕєя .. !! YalnızLık PsiKolojikmişş ÖpüNce Geçermiş!! ELini wermiyor HaYat ßu Garip huyLar senden yadigar…! ßeN hüsRana komşuyuM!! ßuqünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın ßoştur Dünya ßoştur ... ALdırmazsan Herşey Hoştur Sadece ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı Sizz qiDeRqeN ßiSs DönüoRduq DiyenLeR ; ßiR qün ßeRaßeR qiDeLimM,,,ßaqaLımM KiM DhaA Önjee Dönüo0orR..!!! вηi ςєqємєγєηLєя aηтhєη тaqSın dinsanLık öLdü, başımıZ sağoLsun! Bedenin bakire olsa kaç yazar..ruhun ****** olduktan sonra asLında aLıstıRmaLıyım knDmi.!HiC DönMyeCkMis$in,DönüLmeyecq 1 Yerdeymis$n Gißi FaRZetmeLi unTmaLı!$ni Hc Tanımam$ Gbi Yasamımı sürdüRmeLym… Sabır seLametimSe, intiKam feLaketimdir.. hayaTa göre deĞiL, kaFana göRe yaŞa.!
|
SuSKuN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (11-20-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
ßeN hüsRana komşuyuM!!
Sadece ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı cokk guzeller teşekkurler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| emo, farklı, nickler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|