![]() |
|
|||||||
| Mutlu Yıllar bugün dogum günü olan üyelerimiz için. |
Mutlu Yıllar icinde iyiki dogdun gül35 ablam nice mutlu yıllar gecirmen dilegi ile konusu , ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (06-17-2008), YORGUN YÜREK (06-17-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
çok teşekkür ederim allah sanada sevdiklerinle ömür boyu sağlık mutluluk huzurlu bir ömür verir inşallah küçük kardeşim
:seniniçin
|
|
|
gül35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
ORYoDa (06-17-2008) |
|
|
#3 | ||
|
|
amin inşallah ablacıgım
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (06-17-2008) |
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... GÜL mutlu yıllar yeni yaşında Nice mutlu, Sağlıklı yıllara gırmenı Yüce yaradan dan temennı ederım....
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (06-17-2008) |
|
|
#5 | ||
|
Misafir
|
| ||
|
|
İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (06-17-2008), YORGUN YÜREK (06-17-2008) |
|
|
#6 | ||
![]()
|
hepinize çok çok çok teşekkür ederim beniçok mutlu ettiniz ne söyliyeceğimi bilemiyorum siz benim çok iyi dostlarımsınız tekrar teşekkürler
![]() ![]()
|
|
gül35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (06-17-2008) |
|
|
#7 | ||
![]()
|
dogum günün kutlu olsun ALLAH sevdiklerinle birlikte mutlu,saglıklı yaşam nasip etsin...
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
Mr_JoKeR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-17-2008) |
|
|
#8 | ||
![]()
|
SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BU GÜLLERDE BENDEN SİZE NACİZANE
|
|
gül35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (06-17-2008) |
|
|
#9 | ||
|
|
ben gulumu aldım almayanlar sıray gırın
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-18-2008) |
|
|
#10 | ||
|
PRENSES
|
sevdiklerinle birlikte huzurlu ve mutlu bir yasam diliyorum hemsocum dogum gunun kutlu olsunnnnn
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-18-2008) |