![]() |
|
|||||||
| Mutlu Yıllar bugün dogum günü olan üyelerimiz için. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() DoGum günün kutlu olsun ARKADASIM... [YOUTUBE] Allahtan dilerim ki hayatinda yüregin kadar guzel gecer ..Guzele giden yol engebeli olur derler ..Bu yuzden hayat yolun duz degil ama asilmasi kolay ve asilirken tatli haz veren engellerden oluşsun ..Her daim senin insanlara olan guler yuzun gibi hayatta sana gulsun ... ...Sevenlerinle birlikte ,basarilarla mutlulukla dolu nice yıllara... ![]()
Konu YORGUN YÜREK tarafından (05-19-2008 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
K€$K!NßI¢@K İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-15-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
Doğum Günün kutlu,mutlu,huzurlu ve sevenlerin ile beraber geçmesi dileklerimle Nice mutlu yıllara Şafak (:
:seniniçin
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Diliyorum kı
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Mevlam her daim mutlu etsin seni ve sevenlerinimutlu ettin beni tarifsiz şekilde... ne desem azdır bende güller ile teşekkür edeyim
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sağolasın canım kardeşim
| ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun Şafak ;) Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Öyle içimdesin ki. Yanağımda dolaşan rüzgardan daha gerçek dokunuşların. Küçük, ürkek, kesik dokunuşlarınla, belki de her zamankinden daha yanımdasın. Yani öylesine, o kadar bensin ki. Ah nasıl anlatsam. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var. ♥ VoLkim ♥ | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Misafir
|
Doğum günün kutlu olsun.
Kırmızı gülleri umsan da doğum günün de; Bazen umduğun değil, buldukların elinde; Yanar tabanların, ellerse titremekte ; Üşür bacakların, sonbahar gecelerinde; Bir yeis kıpırdanır mahzun yüreğinde; Ne o! dersin, yoksa kapı mı çalınıyor ? Altmışıncı eşikte yol mu kısalıyor ? Bu hızlı alemde istemem sessiz gemiyi; İvecen değilim, Yahya Kemal misali; Bilmiyorum, Azrail niye çok aceleci ? Bilmezmi ki faniler severler yaşamayı; Neşe ve mutluluklarda uzun yaz akşamları; Bir de sevdiklerin doluysa etrafında; Tadı bir başka olur kırmızı şarabın da ; Yavaş, yavaş çakırlanınca keyifler; Yapılacak rakslar da artık seni bekler; Anlamaya başlayınca güzeller de halinden ; Haydi bakalım, gel de vazgeç bu alemden. (Alıntıdır) Doğum Günü Hediyem İki tel ağarmış saçım, Birkaç damla gözyaşım, Uğruna harcanan hayatım, Sana, doğum günü hediyem... Uykusuz geçen gecelerim, Gerçekleşmeyen hayâllerim, Karşılıksız kalan bu sevgim, Sana, doğum günü hediyem... Bana çektirdiğin çileler, Yıktığın pembe hayâller, Kırdığım şişeler, kadehler, Sana, doğum günü hediyem... Beni, bıraktığın için üzgün, Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet hüzün, Sana, doğum günü hediyem... Osman İnci Konu S€ssiz P€ri tarafından (05-19-2008 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
|