![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mutlu Yıllar bugün dogum günü olan üyelerimiz için. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
yeni yaşının yeni mutluluklar,yenilikler,esenlikler,tarifsiz sevgiler getirmesi dileğiyle adminim..allah uzun ömürler versin..
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | ||
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
VİP ÜYE
|
sanırım geç bi kutlama olacak af buyur lütfen
Allah nice nice hayırlı hayırlı uzun uzun imanlı imanlı ömürler versin, sevdiklerinle birlikte...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor ve sevdiklerinle beraber mutlu hayatlar dilerim arkadaşım.....nice 35 85 95li yıllara seni çok seviyoruz..Bu senenin sonunda geriye baktığında dilerim ''muhteşem bir yıl geçirmişim'' dersin..Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle...
Sağlık mutluluk huzur sevgi vs vs yani hakettiğin bütün herşey seninle olsun..mutlu ol senelerce...
|
|
|
#19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SaFaKUyGuR
|
sezen arakdasım cok tesekkur ederım.. bu guzel dılekler senın ıcınde gecerlı olsun... mutlu oldum.. yalnız 95 olmayım sezen olmazmı hehe
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|