![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mutlu Yıllar bugün dogum günü olan üyelerimiz için. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ha geldi ha gelicek derken, işte 30 yaş geldi...
Ha geldi ha gelicek derken, işte 30 yaş geldi. Tıpkı 18 yaşında olduğu gibi hiçbirşey hissetmiyorum yahu. Oysa ki insan bu kadar vesveseye en azından gözle görülür bir değişiklik bekliyor. Tıpkı 18 yaşına girerken beklediği gibi. 18 – 30 – 40 ve insanın ömrü boyunca başkalarınca belirlenmiş önemli yaşlara girecek olan dostlar; Ben girdim, biliyorum, hiçbirşey olmuyor. Bu sabah kalktım. Kalktığım saat, doğduğum saatten 2 saat sonrayı gösteriyor. O kapalı yer fobisini geçmişim yani. Sonu aydınlık koridordan çoktan çıkmışım şükür ki. Ve 20’li yaşlardan. Gayet normal hissediyorum kendimi. “Evde kaldım, bir baltaya sap olamadım, biolojik saatim geçiyor” sendromlarını geçmişim. 20’lerde kalmış onlar. Pek bi “cool” ’um valla. Yazmışım işte “ Hayat nasıl gidiyor...benim nefesimle “. Var mı daha ötesi? Yok elbette. Güzel kıyafetler giyeceğim bugün. Canım kaç yaşında ki gibi giyinmek istiyorsa öyle. Yok artık 30 oldum falan anlamam. Kendime parlak taşlardan yapılmış bir prenses tacı aldım, onu takacağım. Taner beyin aldığı peri asasıda elimde, sihir yapıyorum onu her salladığımda. Bir de aynaya baktım bu sabah, çok güzel gülümseyen bir kadın gördüm, onu da alacağım yanıma. Başka birşeye gerek yok bugünlük. Var mı daha ötesi? Yok elbette. İş, doğumgünü falan dinlemez. Her günkü geç kalma stresinden arınmışım bugün. Muzaffer müdürümün iyi niyetli hoşgörüsüne sığınırım herzaman ve kızmaz geç kaldığımda. Canım patronumda illallah eder benden ama bugün doğumgünüm ve erkenden yola çıkmak geliyor içimden. Gülen yüzlü insanlar bekliyor beni iş yerimde. Biliyorum pastam hazır dolapta. Kocaman bir ailenin içine doğuyorum bugün. Var mı daha ötesi? Yok elbette. Telefonlar yağıyor peşpeşe. Beceremediğimizden mütevellit artık süpriz doğumgünü partileri yapmıyoruz kimseye. Herşey planlı programlı. Balım İlgim, günler öncesinden tuttu ensemden “ Ne alıyım sana?” diye. “Hiçbirşey istemem sen yanımda ol yeter” diye acıtasyon yapıyorum nafile. Üç beş esaslı arkadaşım var. Onlarla küçük bir kutlama planladık. Biz kötü günümüzde de hep biraradaydık. Var mı daha ötesi? Yok elbette. Annem henüz 18 yaşındayken karşılaşıyoruz ilk kez, ben kan revan, o kan ter içinde. Sonra pek bi seviyoruz birbirimizi ve bu sevgi, aşka dönüşüyor. Bizi bağlayan bu kan değil yalnız, annem biz birbirimize kalanız. Bu sabah anneannem yine kahvaltımı hazırlıyor. Yine beni öpe koklaya yolluyor işe. Yine Ece (köpeğimiz ki biz ona köpek demiyoruz çünkü alınıyor) masum masum bakıyor yüzüme, onu bırakıp gitmeyeyim diye. Atilla ağbi yine bütün evi parfüm kokutmuş mis. Yine ocakta tencere kaynıyor, yine evim ısınıyor, yine tüm ev ahalisi sağlıkla başlamış güne. Var mı daha ötesi? Yok elbette. Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde, kalbur saman içinde dünyanın en güzel semtinin, Bağdat caddesinde bir prenses yaşarmış. Bu prensesin, bir insanoğlunun hayattan bekleyebileceği herşeyi varmış. Yalnız sadece, bir aşkı yokmuş. Günlerden birgün prenses 30. yaşgününde yani 29 seneyi geride bıraktığı gün birden kendinin çok şanslı olduğunu düşünmüş. Çünkü farketmiş ki aşk yukarıda paragraf paragraf anlatılanların hiçbirinin yerini tutamazmış. Aşk, insanın kendine, işine, arkadaşlarına, ailesine, evine duyduğu sevgiden fazla olamazmış. Var mı daha ötesi? Yok elbette. Bir prenses gibi uyandım bugün. Başımda, kendi kendime hediye ettiğim tacım ve hayatın bana verdiği paha biçilmez hazinemle güne başladım. Yaş 30 olmuş 60 olmuş, varken hazinelerim, yaşlandım diye hayıflanmak boşmuş. İyi ki doğdum ben, iyi ki varım. Yok daha ötesi.
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() ![]() Sil artık gözyaşlarını,, Mutluluk yüklü, Yağmur bulutları getirdim sana,, Öbek, öbek,,,, Yeşersin gözlerinde, Dört mevsimin tüm çiçekleri, Ayrılıktan artık söz etme, Mutlu yarınlar kollarını açtı sana, Umudun doğduğu noktadan, Sevgiler getirdim kucak, kucak, Senin güzel gülüşün, yüreğin için.. Yeni dogan günler ile mutlulugun artsın, O kadar mutlu olki bitanesi, mutluluk bile kıskansın seni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
mutlu yıllar iyiki doğdunuz
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|