![]() |
|
|||||||
| ARŞİV Zaman Aşımına Ugramıs guncelliğini kaybetmıiş konuların bulunduğu bölüm |
ARŞİV icinde Kırılgan konusu , Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Kırılgan bir çocuğum ben
Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, Bir yanı çılgın dağ doruğu. Oysa böyle yapmasam ben Nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı Bir yanım buz sarayı.
İNSANOĞLU POŞET ÇAY MİSALİDİR. SICAK SUYUN İÇİNE ATMADAN GERÇEK RENGİNİ ANLAYAMAZSIN. .... Kelimelerin anlattığı kadarım.. Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım... NEDENNNNNN??? HİÇ KİMSE GİTMİYOR GELDİĞİ GİBİ... ![]() ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kırılgan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|