![]() |
|
|||||||
| MUHABBET KAFE Sohbete buyrun. Diğer forumlara yerleştiremediğiniz yazılar ve geyik muhabbeti. |
MUHABBET KAFE icinde unutulmaz yeşilçam replikleri... konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ‘N’ayır, n’olamaz’larla başlayıp, ‘Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da’ ile devam eden cümleler. Kim bilir kaç kuşak, aşklarını, hayal kırıklıklarını, düşlerini bunlarla anlatmaya ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Stajer Moderatör
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() ‘N’ayır, n’olamaz’larla başlayıp, ‘Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da’ ile devam eden cümleler. Kim bilir kaç kuşak, aşklarını, hayal kırıklıklarını, düşlerini bunlarla anlatmaya çalıştı. Gün geldi, Yeşilçam senaristlerinin yarattığı bu cümleler yeni kuşaklar tarafından espri konusu yapıldı. Ama ne olursa olsun hiç biri unutulmadı. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Biz ayrı dünyaların insanıyız.” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla.. ” ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Annecigim, ben bu amcayı cok sevdim. Ona baba diyebilir miyim?” ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Canımın içi babacığım doğruyu mu söylüyorsun” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “N’ayır, n’olamaz!” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Senin annen bir melekti yavrum” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Durun, siz evlenemezsiniz, çünkü kardeşsiniz. ” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Yoksa sen de citlenbiğin annesi misin? O da benim gibi annesiz. Sen de onun annesi olur musun kara nine? O da senin gibi kapkara.” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Amca size baba diyebilir miyim” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Pişman mısın yavrum.” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Hatırlar mısınız, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Sonsuza kadar seni bekleyeceğim.” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abicim” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak.” ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Nen var kuzum.” ![]() ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() “Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala.”
|
|
|
---Betül--- İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-05-2008), ORYoDa (08-19-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| replikleri, unutulmaz, yeşilçam |