![]() |
|
|||||||
| MSN HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ |
MSN icinde msn patlatma (garanti) :) konusu , tek yapmanız gereken kodu arkadaşınıza yedirmek kodu kişisel iletiye yazdığı an msn si kapanıyo ve bidaha açamıyo ( denendi onaylandı ) arkadaşınıza bu kodu yazınca msn renkli nick çıkyo gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
tek yapmanız gereken kodu arkadaşınıza yedirmek kodu kişisel iletiye yazdığı an msn si kapanıyo ve bidaha açamıyo ( denendi onaylandı )
arkadaşınıza bu kodu yazınca msn renkli nick çıkyo gibi şeyler uydurun kandırın kod: ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá
|
|
ZEYNEP İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (06-16-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
hımm bazı zamanlarda işe yarar bi bilgi gibi duruyo not etmek lazım
![]() teşekkürler zeynep
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ZEYNEP (06-15-2008) |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
|
hack çalışmaları yasak deilmiydi bu forumda
......emeğine sağlık
|
FaCToR.eXh İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ZEYNEP (07-05-2008) |
|
|
#5 | ||
|
|
ılla kı bakıstan bakısa fark olmalıda bence bırı senı devamlı rahatsız edıyorsa sart
nus ıle uslanmayanın hakkı tektır tektır ıle uslanmayanın hakkı kotektır
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
kara_kalem (10-15-2008), ZEYNEP (06-18-2008) |
|
|
#7 | ||
|
Moderatör
|
bir başkasının özel mülkiyetine müdahale etmek nasıl ki suçsa bu tür şeylerde suçtur... ve buna ön ayak olunacak tiyolar verilmesini de kınıyorum...
İNSANOĞLU POŞET ÇAY MİSALİDİR. SICAK SUYUN İÇİNE ATMADAN GERÇEK RENGİNİ ANLAYAMAZSIN. .... Kelimelerin anlattığı kadarım.. Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım... NEDENNNNNN??? HİÇ KİMSE GİTMİYOR GELDİĞİ GİBİ... ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
haklı bir düşünce muhakkak lafım yok, ama bir de şu açıdan bakın isterseniz, bizim hak hukuk ve özgürlüklerimize kötü amaçlı bir davranışında olabileceğini öğrenmiş oluyoruz.değil mi?ki bunu kullanmak isteyebilecek biri zaten hak edene kullanır diye düşünüyorum.mesela eski sevgilinin msn nesi için güzel bir kod bence
yaşasın kötülük
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Moderatör
|
kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmamayı prensip edinebilsek zaten kimse kimseye pek fazla zarar veremez...
evet güzel örnek veriyorsunuz... peki bunun size yapıldığını düşünsenize??? yine böyle gülerek yaşasın kötülük der misiniz??? zor değil aslında msn'imi patlatır yeni bi tane alırım... ama neden buna ihtiyaç duyacak konumda bırakılayım ki...
İNSANOĞLU POŞET ÇAY MİSALİDİR. SICAK SUYUN İÇİNE ATMADAN GERÇEK RENGİNİ ANLAYAMAZSIN. .... Kelimelerin anlattığı kadarım.. Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım... NEDENNNNNN??? HİÇ KİMSE GİTMİYOR GELDİĞİ GİBİ... ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Moderatör
|
hımmmm
bakın işte sorun burada! ben böyle bir yol oldugunu bilmiyordum, ÖĞRENMİŞ OLDUM böylece... yapılsa bile gülerim ve yeni bi adres alırım adresten bol ne var para mı ödüyoruz ki? kaldı ki! bunu bana yapabilecek kimse yok! çünkü kimseye zarar vermem! ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam mantığı güdebilirim ama herkes ben değil değil mi? fazla bilgi göz çıkarır ı kim demiş? dikkatinizi sündürmek istediğim başka bir nokta ise şu: bu kodu bulan ne ben ne de buradakilerden biri. mucid i biz değiliz.bilmem anlatabildim mi. saygılar efenim.
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|