![]() |
|
|||||||
Msn Ve Mail Yardım icinde 80070005 hata kodu konusu , 80070005 Hata Kodunun çözümü Ne?...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Aşağıdaki işlemleri dener misiniz?
C:\Windows\System32\Drivers\Etc Klasörüne geliniz Hosts diye bir dosya göreceksiniz onu sağ tıklayın birlikte aç ' a gelin NOTEPAD seçiniz. Dosya açılacaktır. İçerisinde yazan 127.0.0.1 Localhost satınının altına geliniz ve aşağıdaki kodu yerleştiriniz. 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net Kayıt edip dosyayı kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... bu adresten sirenacm.dll dosyasını indirip C:/Windows/System32 klasörüne koyup dene bi..bunuda dene olmuyorsa sistem geri yüklemesi yap
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
MESSENGER 80070005 HATA KODUYLA 3 GÜN UĞRAŞTIUM VE NİHAYET BİR ÇIKIŞ BULDUM.NEMİ YAPTIM İKİ SEÇENEK VAR.
1 ) BEN VİSTA KULLANIYORUM,YENİ BİR KULLANICI HESABI AÇTIM PC DE BİRDE BAKTIM YENİ HESAPTA MSN NORMAL. 2 ) DİĞER HESABIMDAKİ SORUNU İSE ŞÖYLE ÇÖZÜM BAŞLAT MENUSUNDEN DONATILARA GİRDİM.ORADAN SİSTEM ARAÇLARINA GİRDİM VEEEEEE EVEEET SİSTEM GERİ YUKLEMEYİ SEÇTİM VE ÖNERİLEN YUKLEMEYİ KABUL ETTİM YUKLEME GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA OTOMATİK YENİDEN BAŞLATTIm A O DA N BAKTIM MSN NORMALE DÖNMÜŞ HEMDE BELGE VE DOSYALARIM TAMAMEN KORUNMUŞ alıntıdır yardımcı olmak amacıyla
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-08-2008) |
|
|
#6 | ||
![]()
|
ya BeyLer Su C:\Windows\System32\Drivers\Etc Hots Dosyasina sag tiklayip Birlikte ac Diyemiyorsun !
HTML-Kodu:
Cabuk Cevap pLs
Konu YORGUN YÜREK tarafından (11-18-2008 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hata, kodu |
| Seçenekler | |
| Stil | |