![]() |
|
|||||||
Msn Proğramları icinde msn de süper bi şaka konusu , HARİKA Bİ MSN ŞAKASI…PROGRAMSIZ!!! İlk önce not defterini açın, sonra alt alta gelecek şekilde istediğiniz kadar (ne kadar çok olursa o kadar eğlenceli olur ) aşağıdaki gibi start yazın. start ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
HARİKA Bİ MSN ŞAKASI…PROGRAMSIZ!!!
İlk önce not defterini açın, sonra alt alta gelecek şekilde istediğiniz kadar (ne kadar çok olursa o kadar eğlenceli olur ) aşağıdaki gibi start yazın. start start start start start yaptıktan sonra Dosya/Farklı kaydet yapın ve dosyanın ismini .bat uzantılı olarak kaydedin. (Örnek; dosyaismi.bat) son olarak bat dosyasını sağ tıklayıp arşive ekle diyerek rar dosyası yapın.Bu işlemleri tamamladıktan sonra rar dosyasını msn’de bi kişiye yollayın. Karşıdaki kişi dosyayı açınca ne kadar start yazdıysanız o kadar pencere açılacak ve karşıdaki kişi pencereleri teker teker kapatamadığı için restart atmak zorunda kalacak
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Ben daha önce yapmıştım saol yinede ama ben yanlışlıkla kendi bilgisayarımda açtım
bu neydi diyeo yüzden verdiğiniz isme dikkat edin sonra hakkaten bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorsunuz
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
denemek lazım güzel bişeye benziyo..
![]()
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| msn, süper, şaka |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|