![]() |
|
|||||||
Msn Proğramları icinde MsN De TiTReŞiM YeRiNe ŞaRKı konusu , bılgısayararınızdan sırasıyla su adımları uygulayın 1_DENETIM MASASI 2_SES EFEKTI VE SES AYARI 3_SES EFEKTI 4_PROGRAM OLAYLARI 5_MSN MESSENGER YENI BIR ILETI GELDIGINDE YA DA KISI CEVRIMCI OLDUGUNDA SEVDIGINIZ SARKININ EN ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
bılgısayararınızdan sırasıyla su adımları uygulayın
1_DENETIM MASASI 2_SES EFEKTI VE SES AYARI 3_SES EFEKTI 4_PROGRAM OLAYLARI 5_MSN MESSENGER YENI BIR ILETI GELDIGINDE YA DA KISI CEVRIMCI OLDUGUNDA SEVDIGINIZ SARKININ EN GÜZEL BÖLÜMÜNÜN CALSMASINI SAGLAYABILIRSINIZ YA DA TITRESIM GELDIGINDE SPAN class=Kpr4SPAN style=COLOR: #325a85"> Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... SPAN class=Kpr4SPAN style=COLOR: #325a85"> Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... programin adi :Power Mp3 Cutter bu programi saniyeler icinde kurabilirsiniz daha sonra 1.programi acin ve sol üste yer alan load file tiklayarak istediginiz sarkiyi acin 2.sarki calmaya basladiktan sonra hangi bölümü almak istediginize kara verin (mesela sarkinin en hareketli yerini keserek titresim sesi yapabilirsiniz) 3.daha sonra yesil dügmelerden yukari el isaretine tiklayarak sarkiyi kesme islemine baslayin....istediginiz kisma kadar devam ettikten sonra asagi el isaretine tiklayarak islemi bitirin 4.sagda yukarda bulunan dosya ac kismina tiklayin ve kestiginiz yerlerin saniyelerini yazin daha sonra okeye basarak kaydedin. 5.kayit formatini wav yapmayi unutmayin 6.simdi denetim masasi/ses e giderek kaydettiginiz sesi secin ve msn e ekleyin | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| msn, titreŞim, yerine, Şarkı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|