![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde özür Dilerim konusu , Artık yüzsüzlüğümü bırakıyorum umutlarımı gömüyorum hiçbirşey için ısrar etmiyorum senin acına alışan kalbime tahammül edemiyorum ve gözümdeki yaşları sildim artık... senin özür dilemene gerek yok gerçekten gerek yok... özür dilemesi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Artık yüzsüzlüğümü bırakıyorum
umutlarımı gömüyorum hiçbirşey için ısrar etmiyorum senin acına alışan kalbime tahammül edemiyorum ve gözümdeki yaşları sildim artık... senin özür dilemene gerek yok gerçekten gerek yok... özür dilemesi gereken kişi bendim canını sıktıysam ben özür dilerim haddimi bilemedim... karanlık odamda sessiz dünyamda mutluyum artık benim yüzümden mutsuz olmanı hiçbir zaman istemem belkide seni hakettiğinden fazla sevdim ama herşey için teşekkür ederim bu son şiirim... yüzsüzlüğüm ve umutlarım gibi şairimide öldürüyorum... kimse kendinde suç aramasın o kendi cezasını çekti... sen hep mutlu olmaya layıksın şimdi senin mutlu olma zamanın çünkü kalbimide öldürüyorum ve artık seni sevmiyorum... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#5 | ||
|
|
yüreğine sağlık çok güzel bir şiir. ama mümkünmertebe şiirleri şairleriyle yayınlamaya çalışırsak emeğe saygı adına güzel olur.
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dilerim, özür |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|