![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Gittin konusu , Birakip gittin herkesi... Bu senin kararin Senin iyiligin benim icinde önemli Yinede üzüldüm gidecegini yazdigindan beri Belki sondu bu gün Seni göremeden gittin Nerde bana verdigin sözün? Sen hayatimin bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Birakip gittin herkesi...
Bu senin kararin Senin iyiligin benim icinde önemli Yinede üzüldüm gidecegini yazdigindan beri Belki sondu bu gün Seni göremeden gittin Nerde bana verdigin sözün? Sen hayatimin bir parcasiydin Bos hissediyorum kendimi birden Simdiden özledim mi seni yoksa? Peki, demekki buraya kadarmis Birakip gittin herkesi... Simdi senin icin yeni bir baslangic Bir yeni hayat Bizi unutmak zorundasin Ama biliyoruz ki, unutamazsin Iyi bir dost olarak hatirla Ayni benim yaptigim gibi Hayat böyedir iste Sevenleri ayirir Degerini kaybettikten sonra anlarsin Oysa ben, sen varken bile degerini bilirdim Cok üzen oldu seni Sana bunca zamanda yardim edebildim mi, Sen bana ettigin gibi?? Sana herseyimi anlattim Dertlesiyorduk seninle Birisine güvenmek ne güzelmis Birakip gitse bile... Siir yazmayi bile senden ögrendim Seninkiler kadar güzel olmasa bile Birde ben sana yazdim birtane... Sana demek istediklerimi anlarsin (ki isterim) Artik mutlu ol, seni merak etmeyim Birakip gittin ama... Gözümde dahada degerlendin...!! ---alıntıdır---
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
emeğinize sağlık paylaştığınız için teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
güzel bir şiirdi emeğinize sağlık, ama mümkün mertebe şiirleri şairlerinin adlarıyla paylaşırsanız emeğe saygı adına daha uygun olur.
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gittin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|