![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Soruyorum Sana... konusu , yüreğimde koca bir gözyaşı seli yaratan sen nerdesin diyemeden yanımdan uzaklaşan sen sözler veripte verdiği sözleri tutamayan sen aşksan eğer canımı , ruhumu , yüreğimi yaktın ... sen yalansan eğer ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
yüreğimde koca bir gözyaşı seli yaratan
sen nerdesin diyemeden yanımdan uzaklaşan sen sözler veripte verdiği sözleri tutamayan sen aşksan eğer canımı , ruhumu , yüreğimi yaktın ... sen yalansan eğer neden neden beni kandırdın ? sen varsan eğer , bana yokluğunu neden yaşattın ? sen gerçeksen eğer neden kocaman bir yalan yumağıyla dünyamı kuşattın ? sen gerçekte nesin ? kimsin ? nerdesin ? hatta gerçek misin -aLıNTıDıR- | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
sen uzak diyardaki prensesim
senki elimi uzatsam uzanacagım özlemimsin gündüzleri düşüncem geceleri rüyamsın senki uzakta olamana ragmen sevdigim ve tek özledigimsin GÖNÜL ÇELEN
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sana, soruyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|