![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Dudaklarda Ağlar konusu , Dudaklarda Ağlar granit kayalarda yüzüme bak yükseğime bak kırılmaz sanma sertliğim bana yüreğime bak zirveler de ıslanır bulutlara erse de söylemler dudaklar da ağlar bak ağlar kayalar da mısralarda granit ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Dudaklarda Ağlar
granit kayalarda yüzüme bak yükseğime bak kırılmaz sanma sertliğim bana yüreğime bak zirveler de ıslanır bulutlara erse de söylemler dudaklar da ağlar bak ağlar kayalar da mısralarda granit sızıntısı yaşlarım var bak sızıntılarıma son vereceksen eğer yaşlarda her yüksek tepeye ulaşırken gözlerin aşağıdan yukarıya yamaçlarımı al benliğine varlığını aşklara yükle ve imkansızlığı geç sende görülsün granit parlağı kayalarım ki kurulansın yaşlarım zirvelerde sertliğime bak uzaklara işaret olsun sevgimiz ve bir de biz bahçende olalım susuz kalmasın toprağımız sana emanet o ve ona iyi bak iyi bak Alıntıdır.....
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
|
güzel şiir emeğine sağlık, ama mümkün oldugu kaadarıyla şiirleri şaiirleriyle yayınlamaya dikkat edersek daha iyi olur emeğe saygı adına.
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ağlar, dudaklarda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|