![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Hayata Dair konusu , Hayata Dair Hayata dair sözler döküyorum dillerimden Nefes almaktan, yaşamaktan Başlamaktan, yürümektendir sözlerim... Ne zaman Bir genç çift görse gözlerim, Sevdalıysa belli ki duruşları Hele bir de varsa bir bekledikleri ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Hayata Dair
Hayata dair sözler döküyorum dillerimden Nefes almaktan, yaşamaktan Başlamaktan, yürümektendir sözlerim... Ne zaman Bir genç çift görse gözlerim, Sevdalıysa belli ki duruşları Hele bir de varsa bir bekledikleri Küçücük bir bebek gibi, "Geldiğim yollardan geçip gelmişler" derim, "Ne var ne yok hayatın başında Buruk mu yine kavuşmalar, Zor mu ev-bark olmalar, Ya kaynana-kayınpeder derdi, Tamamlandı mı evinizin tüm gereçleri?" sorarım, Duymazlar beynimi ve yüreğimi, Onlarsa,demir yürek, demir bilek belli ki, Hayata yeni başlama telaşlarıdır renkleri... Hayata diyorum, Yaşanmış ve yaşanmakta olan ne varsa Bir de yaşanası... Hayata dair sözler döküyorum dedim ya dillerimden Birzamanlar, Erik çiçek açmıştı benim yeşil yollarımda da Farzediyorum ki; Giden dolmuştaydım çarşıya da, Dönerken rastlıyorum yola çıkanlara...
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dair, hayata |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|