![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Gidiyorsun... konusu , Bana baktığında, Aramızdaki,uçsuz bucaksız uçurumu unutuyorum, Gözlerim hiç sana ulaşamıyacağım gerçekleri görmüyor, Kalbim,bana olan sevgisizliğinin yok olduğunu söylüyor, Geçirdiğim, o anki dakikalar, inan can özüm, Bana bir ömür veriyor. Gözlerini ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Bana baktığında,
Aramızdaki,uçsuz bucaksız uçurumu unutuyorum, Gözlerim hiç sana ulaşamıyacağım gerçekleri görmüyor, Kalbim,bana olan sevgisizliğinin yok olduğunu söylüyor, Geçirdiğim, o anki dakikalar, inan can özüm, Bana bir ömür veriyor. Gözlerini benden ayırdığında, Yine, yeniden ayrılık çemberi beni sarıyor, Gidiyorsun,herzaman gidiyorsun.. Arkana dönüpte bakmadan.. Sesleniyorum..yüreğim çırpınışlarda.. Dudaklarımdan bir çif söz dökülüyor; Seni seviyorum,seviyorum.. Göz yaşlarımla yıkıyorum, sevdamı İstiyorum ki,ebediyen saf ve temiz kalsın. Alıntıdır | ||
|
|
|
imaginary İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (06-29-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#4 | ||
![]()
|
emeğine sağlık teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gidiyorsun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|