![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde seni seviyorum konusu , Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat. ... Kendimi avutmak için bulduğum her şey bir süre sonra anlamsız geliyor.... Bir şeyler biterken yanı başında neyle avuna bilir ki insan. .. Sense bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat. ...
Kendimi avutmak için bulduğum her şey bir süre sonra anlamsız geliyor.... Bir şeyler biterken yanı başında neyle avuna bilir ki insan. .. Sense bir yerler de kendine duvarlar örüyorsun.... Biliyorum ki ne kadar ararsam arayayım yanına gelebileceğim bir kapı bile bulamayacağım... Kendine duvarlar örüyor ve beni dışarıya bırakıyorsun... Olsun diyorum, ördügün duvarları yeşile boyuyorum... Çiçekler ekiyorum dibine,büyümüyorlar... Yeşilim soluyor, sen susuyorsun... Ben ölüyorum... Kendime yalanlar uyduruyorum,kendim bile inanmıyorum... Oyunlar buluyorum sıkılıyorum durmak sızın bir şeyler bitiyor içimde... Sana sorduğum soruların hiçbir cevabı yok aslında duymayı beklediğim... Sadece sesini özlediğimden... Ellerimin arasından kayıp gidiyorum kendim bile tutamıyorum kendimi... Ama olsun ben sana elimi uzatıyorum kurtar diye değil, Sadece dokunmayı özlediğimden sana.. .. Senden başka bir nedenim yok... Senden başka bir isteğim yok... Senden başka hiçbir şeyim yok... SENİ SEVİYORUM. ---alıntıdır---
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni, seviyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|