![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde iMKaNSıZıM konusu , Seni Unutmak İmkansız(ım).. Gecenin en siyahında umudun bittiği yerdeyim... Kim bilir kaç oldu saat Nasılda geçiyor hayat Nasılda doğruyu söylüyordu dinlediğim bu sözler. Şimdi Geceye sensizlikle sürecek koca bir mücadelenin ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
![]() Seni Unutmak İmkansız(ım).. Gecenin en siyahında umudun bittiği yerdeyim... Kim bilir kaç oldu saat Nasılda geçiyor hayat Nasılda doğruyu söylüyordu dinlediğim bu sözler. Şimdi Geceye sensizlikle sürecek koca bir mücadelenin tohumlarını ekiyorum... Köşeyi dönsem ölüm.. Düz gitsem hayat. Gölgeler içindeyim... Söyle can şimdi ben ne yaparım... Sensiz geçirdiğim, can' sız geçirdiğim şu dakikalar bile ölümden beter... Tüm köşe başları dev karanlıklarla dolu.. Artık o yok diyor yok... Can' ın hayatında olmayacak.. Önümde hayat ama ne hayat... Yar yok. Nefesini gölge gibi ensende duymak yok.... Sen imkansızsın, sensizlik imkansız... Aşk imkansız.. Dört taraf imkansızlık Umarsızca seni benden, Beni senden alıyor... Sessizce Kim bilir kaç kişi bunu bilerek yaşadı değil mi? İmkansızlığa rağmen sevmeyi, hayata tutunmaya çalıştı. Ey hayat sevin be sevin. Bak Can Can' ından ayrılıyor sayende... Çemberin en dışında en çıkmaz sokaktayım... Çığlık atsam sessiz. Sussam yine çaresiz. Gölgeler içindeyim.. Çaresizlikle bağlanmış kaderimiz.. Sevdamız tutunamadı... Bak Can bu bize yazılmış... Bu gece daha iyi anlıyor. Daha çok hüzün çekiyorum içime sensizlikle... Bu gece haykırıyorum duyuyor musun Can! Gitme diye yalvarıyorum. Ardından öyle bakıp kalıyor, sana verdiğim yüreğim ortada kalmış çırpınıyorum.. Gitmeliyim Can diyorsun gitmeliyim.... Ve ben yine susuyorum çaresiz... Sen imkansızsın, sensizlik imkansız... Aşk imkansız... Gönlüm yine dertli Nereye gitsem Ne yapsam Seni unutmak imkansız
| ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Sen imkansızsın,
sensizlik imkansız... Aşk imkansız... yüreğine sağlık..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Misafir
|
..UNUTULMAYANIMSIN ..
Yine mesafeler aramızda, senden uzaktayım Oysa sen kalbimde aklımdasın Denize bakıyorum, alaca karanlık Gök yüzünde yıldızlar parlıyor, bana bakıyorlar Seni düşündüğümü, sevgimi anladılar Sana olan sevgimi yıldızlarla yine sana gönderiyor; Seni seviyorum…… Seni fidan iken ektim yüreğime, şimdi bir çınarsın Sevgim sonsuz bitmez; Denizler engin, ucu yok, bucağı yok Sevgim gibi, aşkım gibi; Bende seni engin denizler gibi seviyorum Sen unutmadığım; UNUTULMAYANIMSIN…….. ![]() aLıNTı........ | ||
|
|
|
#9 | ||
|
Misafir
|
GÖZLERİNE BAKARAK ÖLMEK İSTİYORUM
Bir nöbet gecesi, devriyeye dakikalar sayılı. Yoğun sigara dumanında, gözlerimin kısıklığı, çözmeye çalışıyor, sende ve sözlerinde duyduğum, bedenimi ürperten ıssızlığı.. Bu kaçıncı of çekilen, bu kaçıncı gece bitmeyen. Ve ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorumla biten şiir yazmak istiyorum. Bu kaçıncı satır, kaçıncı mısra karalanan. Bu kaçıncı kağıt, buruşturulan, yırtılan.. Bu, gözkapaklarımın, kaçıncı buluşamadan, gördüğü güneş, giderek solan. Bu gözkapakları nasıl birbirine sevgili, nasıl birbirine eş, buluştuğunda ayrılan ve ayrıldığında buluşan.. Gözlerin beni avutuyor, oyalanarak geçirecek vakit yokken, saçların başka rüzgarla savruluyor, gözlerimdeki ışık, ciğerlerimdeki nefes ve içimdeki sabır tükenirken.. Ve kirpiklerin, yağmur damlaları gibi acımasızca vuruyor toprağıma gözyaşı sellerinle sürüklenirken.. Ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorum.. Başka beklentim yok. Ben, senden önce öleceğim.. Yaşadıklarımı sensiz topladım, çektiklerimin acısını seninle çıkaracağım.. Ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorum.. Ellerimi tutmasan da olur. Ben, gözlerinde ellerini bulur, onlara anlatırım sevgimi. Senden daha uslu, senden daha yumuşak ve senden daha anlayışlı ellerine.. Ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorum.. Bana sarılmasan da olur. Ben gözlerinde kollarını duyar, onlarla sararım yalnızlığımı. Senden daha sevecen, senden daha vefalı ve senden daha cesur kollarına.. Ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorum.. Beni sevmesen de olur. Ben, yüreğimle, yüreğinin ellerinden tutar O'na sunarım, sensizliğimi ve seninliğimi. Senden daha içten, senden daha sevdalı ve senden daha büyük yüreğine.. Benim, bana şiir yazan sevgilim olmadı deme. Ben, senin, sana, şiir yazan sevgilinim.. Seni gerçeğinle seven, sevincine seninle sevinen, üzüntüne sensiz de üzülen ve gözlerinin ışığı etrafında, pervane olmaktan, korkmayan sevgilin.. Ben, senden önce öleceğim.. Duygularımı seninle ikiye çarptım, sensiz, sonsuza böleceğim.. Ben, gözlerine bakarak ölmek istiyorum.. Başka beklentim yok. Bana yetişemesen, başımda olamasan da olur, yalnızlığımın hıçkırığını duymasan da.. Dökülen gerçeği olacaktır gözyaşlarımın, sahtesi değil, öldüğümde bile sevgim çevrende olacaktır, benimle değil.. Ben, gözlerine bakarak, anlamını buldum yaşamın, gözlerine bakarak ölmek ve gözlerinin içine gömülmek istiyorum... ![]() aLıNTı......... | ||
|
|
|
#10 | ||
|
Misafir
|
Yaprak Misali
Yaprak misali dökülüp gitsemde, Unutmaz,unutmayacak seni kalbim. Su misali akıp gitsemde Sevecek,hep sevecek seni kalbim Bakarken ardından gözlerim yaşlı, Seviyorum seni ey kalem kaşlı Deseler bir güm gömülmüş naaşı, Korkma;mezarım hazırdır mezarına karşı.. aLıNTı... | ||
|