![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Özledim İşte konusu , Seni aradım dün Yoktun... Yine boynu bükük döndüm kapından Kimbilir kaç defa belki karşılaşırız diye Dolaştım bütün sokaklarını olduğun yerin. İçim umut doluydu gelirken Saatler ilerledikçe,kırıldı bütün umutlarım. Yoktun işte ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Seni aradım dün
Yoktun... Yine boynu bükük döndüm kapından Kimbilir kaç defa belki karşılaşırız diye Dolaştım bütün sokaklarını olduğun yerin. İçim umut doluydu gelirken Saatler ilerledikçe,kırıldı bütün umutlarım. Yoktun işte bulamadım seni! Seni bulmak mucize olurdu inan. Okyonusta kum tanesini nasıl bulur insan Seni martılara,denize,solmuş güllere Kıyıdaki sandallara,karaya vurmuş yosunlara, İstiridyelere midyelere Kim bilir kimlerin içip boşalttığı şişelere sordum söylemediler. Neredeydin. Neden benden kaçıyorsun Kendini unutturmak mı istiyorsun. Yapma gülüm Ben seni hiç unutmadım ki Yokluğuna bir an olsun alışamadım ki Kendini özletmekse maksadın Çatlayan torakların yağmuru özlediği gibi Kurumaya yüz tutmuş çiçeklerin suyu özlediği gibi Tutsakların özgürlüğü özlediği gibi Özledim işte. Yok bir daha gelmeyeceksen Hasretin le acı çektirme Yavaş,yavaş öldürme Gelmiyorum de Bir kerede vur beni. ALINTI
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
teşekkür ederim
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |