![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Yokluğunda konusu , Kendimle hesaplaştım, Seni neden bu kadar sevdim diye. Sen kalbimde iken , koyamadım yerine kimseleri, Yaşadığım bu günlere, Seni benden alan nedenlere, İmkânsızlıklara lanet ettim. İçim acıdı öfkemden. Ama her ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Kendimle hesaplaştım,
Seni neden bu kadar sevdim diye. Sen kalbimde iken , koyamadım yerine kimseleri, Yaşadığım bu günlere, Seni benden alan nedenlere, İmkânsızlıklara lanet ettim. İçim acıdı öfkemden. Ama her şeye rağmen, Seni yaşamak güzeldi, imkânsız da olsa. Seviyordum. Ben senin kollarındaydım. Sen bana sarılmıştın Mutluydum. Biliyordum bir gün bitecekti. Hepsi anılarda kalacaktı. Olsun ben seni, Anılarımda yaşatacağım. Umutlarımla büyüteceğim. Sevgimle besleyeceğim. Geçmişin sayfalarında kalacak Aşkımız belki. Sen benim için, Ben de senin için hayal olacağız.. Benim ve senin imkânsızlıklarında Sıkışıp kalacağız. Hep bir şeyler eksiz olacak. Bu günüm de olduğu gibi, yarın da Kalplerimiz , Bizi ayıran nedenlere isyan edecek. Ne dağları ben aşacağım. Neden tepelerden bana gelebileceksin. Sen de benim gibi Başka kollarda iken beni düşünecek, Düşünce kahrolacaksın… Kahroldukça ağlayacaksın… Artık Sen de ben de olmayacağız. Acılar, hüzünler, dertler olacak. Aşkımızı anılarımızı. Ekmek arası katık yapacağız. Biliyorum karnımız doymasa da Açlığımızı yatıştıracağız. Tıpkı diğer yarım kalan aşklar gibi Bir yanımız eksik Hep bir yanımız olmayacak... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Anılar şehrinde bogulurken ben
Yanıma gelipde elmi uzattın Aglama diyordun giderken bana Yüzümde gülecek halmi bıraktın Senınde yüreğin yanarsa birgün Yüzün aynalarda solarsa birgün Gözlerini birini ararsa üzgün Bir sor yüreğine nerde bıraktın Bu aşkı yarına taşımak varken Bütün umutları paylaşmak varken Senınle bir ömür yaşamak varken Hasrete uzanan bir yol bir yol bıraktın... | ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
Yüreğimden yoruldum
Sürekli maske takanlardan İçim Kan ağlarken İnsanlara gülmekten yoruldum Çok sinirliyken bile Sakin olma zorunluluğundan yoruldum Hıçkırarak ağlamak isterken Gözyaşlarımı içime akıtmaktan Delice severken içimden dağlara denizlere Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara Seviyorum diye haykırmak isterken Susmaktan yoruldum Mavinin her tonunda kaybolmak isterken Siyaha esir olmaktan yoruldum Yüreğimden yoruldum Hep güçlü olmak ne zordur Hep sorumluluk sahibi olmak Her zaman haklı olmak Herşeyi bilmek zorunda olmak Ruhum yoruldu can Çoçukken genç olmak Gençken olgun olmak Olgunken herşeyi bilmekten Çabuk tükettim ömrümü Yarınlarımı..... Umutlarımı..... Duygularımı....... Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Oyunun adı yaşammış Başrolde ben Yardımcı oyuncular sevgi, aşk,özlem,dertler Senaryo konusu Herşeye rağmen Mutlu Olma Sanatı Ve oyun bitti..perdeler indi ışıklar söndü Yüreğimden yoruldum. Artık tutunduğum Güvendiğim Yanındayken kendim olduğum Maske takma ihtiyacı hissetmediğim Ağlamak istediğimde özgürce ağladığım Haykırmak istediğimde sevgimi Avaz avaz haykırdığım Sen varsın can Artık Oyunun ikici perdesini açtım Her yer pırıl pırıl Gri saçların bal rengi gözlerin umudum İnsanca yaklaşımın Senin sevgin ahir ömrümde Kendimden yorulduğum yerde seni buldum can. Gitme başbaşa bırakıp beni olumsuzluklarımla Ve yorgun 'YÜREĞİMLE' | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yokluğunda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|