![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Bana bir el gerek konusu , Bazen durgunlaşır hayat Hiç zaman geçmiyormuş gibi olur Tutunacak bir yerin kalmaz Titreyerek bakarsın gökyüzüne Canı çıksada insanın rahatlasa Sonra deli bir rüzgar eser… Kasvete bürünen hava birden değişir Can ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
Bazen durgunlaşır hayat Hiç zaman geçmiyormuş gibi olur Tutunacak bir yerin kalmaz Titreyerek bakarsın gökyüzüne Canı çıksada insanın rahatlasa Sonra deli bir rüzgar eser… Kasvete bürünen hava birden değişir Can yerinde kalır Nedir bu hal diye düşündüm hep Beride yaşananlardandır belkide Genişi dar yapan bir taksim geçmiş olmalı hayattan Elbet nedeni bu olmalı Yoksa neden çıksın rüzgar Bu endamı dar havayı dağıtmak için “Zuhur oldu
Titrememek için güneşi yakalamak Bana bir el gerek Endamına kandım da setinde takıldım bu dünyanın Bana bir rüzgar gerek”
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana, bir, gerek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|