![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Seni Sorana Ne Diyeceğim ? ? ? konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... SENİ SORANA NE DİYECEĞİM ? ? ? Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Ayirdin elimden iki elimi Ben sensiz hayati ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... SENİ SORANA NE DİYECEĞİM ? ? ? Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Ayirdin elimden iki elimi Ben sensiz hayati neyleyecegim Sevenler terketmez sevdiklerini Seni soranlara ne diyecegim Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Beni birakipta gitti diyemem Askimiz bir anda bitti diyemem Seni sorarlarsa cevap veremem Söyle ben onlara ne diyecegim Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Hayati seninle tanidim gördüm Sevmeyi seninle ögreniyordum Senden ayriligi beklemiyordum Seni soranlara ne diyecegim Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Beni birakipta gitti diyemem Askimiz bir anda bitti diyemem Seni sorarlarsa cevap veremem Söyle ben onlara ne diyecegim ... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| diyeceğim, seni, sorana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|