![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde ***adı batsın*** konusu , yasaklıyım sana ödüyorum en ağır bedelini cezanın sürgün diyarlarda serzenişim hükmümü veren yollara adını hasret koymuşlar yokluğunun adı batsın.. yasaklıyım sana kanatları çok cılız cesaretimin varamıyorum.. neyin var senin deme ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
![]() yasaklıyım sana ödüyorum en ağır bedelini cezanın sürgün diyarlarda serzenişim hükmümü veren yollara adını hasret koymuşlar yokluğunun adı batsın.. yasaklıyım sana kanatları çok cılız cesaretimin varamıyorum.. neyin var senin deme bana dilimdeki kesik kısaltıyor ömrümü sessiz feryadım korktuğum için ölümden kendi kanımı içtiğimdendir benzimin solukluğu.. adını hasret koymuşlar yalnızlığın adı batsın sakladığım acıların izleri hüzünlerim nakış nakış sen olurken yüzümdeki çizgilerde adresi sendin yokluğun oysa adını hasret koymuşlar yalnızlığın adı batsın
|
Bir garip sevda İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (09-06-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Eğer sevdiğiniz kişi ruhunuzun diğer yarısıyla yani bunu hissettiriyorsa size sakın durmayın. Ne geçen zamanı tutabilirsiniz ne de geç kalmışlıklarınızın vebalini taşıyabilirsiniz. Durmayın söyleyin sevginizi.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adı, batsın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|