![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Bana Umuttan Söz Et... konusu , BANA UMUTTAN SÖZ ET Bana umuttan söz et, çölde esen yelden, Kır çiçeklerinden, Kurak toprağa yağan yağmurdan, Damla damla Sağnak sağnak Ortalığa düşmüş çocuk gülüşlerinden,getir!… Bana sevgiden söz et, çiçek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
BANA UMUTTAN SÖZ ET Bana umuttan söz et, çölde esen yelden, Kır çiçeklerinden, Kurak toprağa yağan yağmurdan, Damla damla Sağnak sağnak Ortalığa düşmüş çocuk gülüşlerinden,getir!… Bana sevgiden söz et, çiçek açmış umuttan, Topla baharı, Dağlardan,ovalardan çıkarsız,demet demet Yalansız kelimeler, getir! Yokluğa düşmüş Samimiyetten bahs et!… Bana umuttan söz et Ne varsa yaşamdan saydığın Bir yudum su içer gibi Yediğin bir lokma kadar Buğusu üstünde tüten ekmek gibi Sevgiyi katık et Boşluğa düşmüş Sabah gülüşlerinden getir! Bana yaşamdan söz et Gelirken Senle beraber Kucakla özlemlerimi Beni de getir, Bana umuttan söz et!…
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
umut dan söz edilecektir çünkü umut hiç bitmeyecek
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-02-2008) |
|
|
#5 | ||
|
Moderatör
|
bana umuttan söz et ama senden ummam
diyesim geldi.kime gülen gözle yaklaşsanız hep isyan bittimi umutlar yanii:( offfffff
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-02-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana, sÖz, umuttan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|