![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Acının Adı Ben konusu , Ben acının adını heceleye, heceleye ezberledim. Kağıtlara yazdım bir kendi adımı, bir de acının adını. Çok fırtınalar, yaşadım derin dalgalarda yüzdüm, yinede yaşadım ayakta durdum. Bazı zamanlar oldu alıp başımı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
![]() Ben acının adını heceleye, heceleye ezberledim. Kağıtlara yazdım bir kendi adımı, bir de acının adını. Çok fırtınalar, yaşadım derin dalgalarda yüzdüm, yinede yaşadım ayakta durdum. Bazı zamanlar oldu alıp başımı gidesim geldi, kuş olup bilmediğim diyarlara kanat çırpmak, bir gemi olup okyanus da boğulmak istedim. Küçük bir çocuk gibi elimi uzattım insanlara, yolumu kaybetmekten korkardım. Darmadağın olmuş yüreğimin merhemi olur diye bekledim, avuttum kendimi her güne yeni bir umutla başladım. Acımı sevincimi defalarca yazdım, mutluluğun resmini çizmeye çalıştım buğulu camlara. Gecelere anlattım sırlarımı hayallerimi. Bazen düşünürüm neden diye, sanki cevap verir bana nedeni"ni sorma bulamazsın derler. Acının adını ben koydum, yarının adını bir umut koydum. Ne yenildim nede yıkıldım, dimdik ayakta durdum. Ben acının adını heceleye, heceleye ezberledim. Ben alın yazımı kabul ettim, hayata pozitif baktım. Acının adı ben, soyadı bir umut alinti
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-31-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bazı zamanlar oldu alıp başımı gidesim geldi, kuş olup bilmediğim diyarlara kanat çırpmak, bir gemi olup okyanus da boğulmak istedim.
Küçük bir çocuk gibi elimi uzattım insanlara, yolumu kaybetmekten korkardım.
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (08-31-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acının, adı, ben |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|