![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Hooooyy babooovv konusu , gara dağlar gar altında galanda ben gülmezem dil bilmezem şavata'dan hakkari'ye yol bilmezem gurban olam, çaresi ne, hooyyyy babooov? bebek yaniir, bebek hasda, bebek ataş içinde ben fakiro ben hakiro ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
gara dağlar gar altında galanda
ben gülmezem dil bilmezem şavata'dan hakkari'ye yol bilmezem gurban olam, çaresi ne, hooyyyy babooov? bebek yaniir, bebek hasda, bebek ataş içinde ben fakiro ben hakiro dohdor, ilaç, çarşi, bazar tam - takiro gurban olam, bu ne işdir, hoooyyy babovv? çonçiğ ağliir, çonçiğ öliir, geçüt vermiy zap suyi parasizo çaresizo ben halsizo, ben dilsizo, seher uzah yolsizo bu ne haldır, bu ne işdir, hooyyy babooovvv? gara dağda gar altında ufağ ufağ mezerler yeddi ceset hetim hetim zap suyinde yüzerler hökümata arzeylesem azarlar ben ketumo ben hetimo ben nasıl votandaşım, hoooyyy babooovvv? şavata'dan angara'ya ses getmiiir biz getmeğe guvvatımız heç yetmiiir malımız yoh yolumuz yoh angara'ya ses verecek dilimiz yoh ganadımız, golumuz yoh bu nasıl memlekettir, hoooyyy baboooovv? yerin yurdun adresesin bilmirem angara'da anayasso! ellerinden öpiy hasso yap bize de iltimasso bu işin mümkini yoh mi hooyyy babooov?
UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa C A N S I N ![]() ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Konu YORGUN YÜREK tarafından (08-31-2008 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| babooovv, hooooyy |
| Seçenekler | |
| Stil | |