![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde KeŞkE konusu , KeŞkE Çok mutluyum şuanda. Uzun bir süredir yatağımda yatmıyordum ve Öylesine özlemişim ki bu yatağı... Keşke yanımda sende olsaydın sevdiğim Yanımda olsaydında seni doya doya öpseydim Dünyanın harikalarından biriymişsin gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
KeŞkE
Çok mutluyum şuanda. Uzun bir süredir yatağımda yatmıyordum ve Öylesine özlemişim ki bu yatağı... Keşke yanımda sende olsaydın sevdiğim Yanımda olsaydında seni doya doya öpseydim Dünyanın harikalarından biriymişsin gibi seyretseydim seni Sonrada mis gibi sabun kokan tenine Sarılıp uyusaydım keşke... Ama keşkelerle olmuyor sevdiğim Sen burdasın soluduğum havada seni hissedebiliyorum Ama sen benden bihaber başka kollarin Sıcaklığında uyuyorsun Başkası öpüyor güzel dudaklarını Başkası seyrediyor masum güzelliğini Ve başkası sarılıp uyumuş sabun kokan tenine.. Bense senin aşkınla hergün Biraz daha eriyorum burada. Nefessiz kalıyorum seni göremeyince Beni ayıplamandan korkuyorum Bu denli aşık olduğum için sana Ve kilitlemek istiyorum aşkımı Gizli kalmış onca güzel şey gibi sandıklara...
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Ve kilitlemek istiyorum aşkımı
Gizli kalmış onca güzel şey gibi sandıklara... :(
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-30-2008) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
KEŞKE
Olunmazlarda yaşayan keşkeler... Hep yüreğimizde kırıntılar bırakmadı mı... Yüreğimizin sandığında sakladığımız Yarınsız umutlar Gülüşlerimizle Kuruyan sevginin kökleri.. Gözyaşlarımızla Bu günden yarına.. Yeşererek Keşkelerin yanında Var olup Gelmedi mi... DAĞLI
|
|
|
KARABEY İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (08-30-2008), wankoo (08-30-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| keşke |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|