![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde ÇİÇEĞİM konusu , ÇİÇEĞİM bir dağın gölgesinde kalmış güneşe, yağmura, rüzgara hasret her batan güneşin artında yalnızlığa, Hayata inatcasına yaşayan, ciceğim karanlığın cöktüğü icra köşede, bul beni gelemiyorsan gönül yoluyla duy beni ne ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
ÇİÇEĞİM
bir dağın gölgesinde kalmış güneşe, yağmura, rüzgara hasret her batan güneşin artında yalnızlığa, Hayata inatcasına yaşayan, ciceğim karanlığın cöktüğü icra köşede, bul beni gelemiyorsan gönül yoluyla duy beni ne olur eskisi gibi sevbeni sevgine hasret ciceğim. gecenin ayazı, donduruyor beni ayrılık korkusu sardı bedenimi görebilecek miyim? son defa seni icin icin ağlayan ciceğim gelmeyeceğini bile bile bekledim gururumu yüreğime gizledim son defa güneşin doğuşunu izledim kalbimde sevginle ölen ciceğim.
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Yorgun Yüreğim (09-01-2008), YORGUN YÜREK (08-31-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
gecenin ayazı, donduruyor beni
ayrılık korkusu sardı bedenimi görebilecek miyim? son defa seni icin icin ağlayan ciceğim yine harika peri ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ÇİÇeĞİm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |