![]() |
|
|||||||
Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde canımı acıtma.. konusu , Hayatıma girmeni ben istemedim. Gitmeni de. Sakın suçlama beni, aşkın ne olduğunu çok biliyordum. Aşk, yarayan kanaya tuz basmak değildi. Yapmayacaktın bunu. Seviyorsan adam gibi sevmeli, sevmiyorsan da adam gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Hayatıma girmeni ben istemedim. Gitmeni de. Sakın suçlama beni, aşkın ne olduğunu çok biliyordum. Aşk, yarayan kanaya tuz basmak değildi. Yapmayacaktın bunu. Seviyorsan adam gibi sevmeli, sevmiyorsan da adam gibi söylemeliydin. Yapmadın. Uçurumlarda bir sevda yaşattın. Gittin, geldin.
Her gidişin ölümden beterdi. Kış mevsimi başlardı. Soğuk, ayaz, karlı, fırtınalı günlerdi. Sonu gelmeyen kapkara yollar başlardı. Tek başıma katlanmak zorunda olduğum çileler vardı. Şimşek çakınca korktuğumda kimsenin olmadığı gecelerdi. Bu günlerde geçecek diye hiç düşünemedim. Çünkü bitmeyen bir kış olacağını biliyordum. Hayatıma baharı kimse getiremeyecekti. Kimse sen gibi renklendirmeyecekti dünyamı. Geceler boyu ağladım gizli gizli. Göz yaşlarımı kimseye gösteremezdim. Yokluğunun acısını birileriyle paylaşamayacak kadar sevdim seni. Hep kendime niçin, niçin bu kadar sevdin dedim. Her gelişinle dünyamda ağaçlar çiçeklendi. Anladım ki yavaş yavaş ilkbahar geliyor. Arkasından yaz gelecekti. Korkularımı bir kenara bırakıp yüreğimi yeniden sana hazırladım. Ne olursa olsun dedim. Geçirdiğim kara kıştan sonra tekrar o anlara dönmeyecektim. Yeni filizlerimi diktim, toprağımı suladım. Güneşle dost oldum. Bu defa kalacak diye fısıldadım ruhumun derinliklerine. Kalan karanlıkları da temizledim. Hazırdı yüreğim. Hayaller kurdum. Sonu hep mutlu biten öyküler yazdım yaşayacağımız. Her şeyi hazırladım bir tek sen kaldın geriye. Sonunda geldin. Ta yüreğime kadar. Kafanı kapıdan uzatıp "Merhaba." dediğin an dünyalar benim oldu. Başka bir şey istemiyordum artık… O an ne olduysa kara kedi ayırır derler , nerde gördün geri kaçtın anladım. Açıklama bile yapmadın. Dünyam diye bir şey kalmadı. Yerle bir olan ben gördüm sadece. Hayatla olan son bağımda kopmuştu. Kime sitem edecektim. Bunu hakkedecek ne yaptım bilmiyordum.. Kaç kez bu sahneleri yaşadım. Kaç kez sorularım cevapsız kaldı. Bunları tekrar yaşatma ne olur. Gelme, duymayayım, yüzünü görmeyeyim. Canımı acıtma git…
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Seviyorsan adam gibi sevmeli, sevmiyorsan da adam gibi söylemeliydin. Yapmadın. Uçurumlarda bir sevda yaşattın.
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (09-27-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acıtma, canımı |
| Seçenekler | |
| Stil | |