![]() |
|
|||||||
Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde Bu gece konusu , bu gece inadına seni düşündüm, ellerini düşündüm, gözlerini düşündüm, bana verdiğin mutluluğu düşündüm. Sonra; istemeden seni bir başkasıyla düşündüm kıskançlık damarlarımda dolaştı sabaha dek. bir görmeliydin nasıl perişandım. Ben; bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
bu gece inadına seni düşündüm, ellerini düşündüm, gözlerini düşündüm, bana verdiğin mutluluğu düşündüm.
Sonra; istemeden seni bir başkasıyla düşündüm kıskançlık damarlarımda dolaştı sabaha dek. bir görmeliydin nasıl perişandım. Ben; bu gece sana geldim. Yokluğun öyle koydu ki yüreğime; dayanamazdım. Ne karanlık nede korku dinledim. Sadece sendin bu gece gözlerimde büyüyen. Sonra; bir türlü utanç duvarını aşamadım. Bilirsin ben kendimden de utanırım. Paramparça geri döndüm kapından. Ben; bu gece bütün benliğimi sana verdim. Dualar yağdırdım gökten üzerine, ninniler söyledim sevgi sözcükleriyle, yıldızlardan evler yaptım ikimize küme küme, şafaklardan ağ ördüm sevgimizin ölümsüzlüğüne senden habersiz! Ve ilk kez yalnızlığıma ağladım bu gece!
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
PRENSES
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | |||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
bu gece inadına seni düşündüm, ellerini düşündüm, gözlerini düşündüm, bana verdiğin mutluluğu düşündüm.
Sonra; istemeden seni bir başkasıyla düşündüm kıskançlık damarlarımda dolaştı sabaha dek. bir görmeliydin nasıl perişandım.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gece |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|