![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sen ben değilsin konusu , Sen hiç seni sevdin mi? Özledin mi kendini? Adını andığında -titrek- kelimeler düştümü dilinden? Sensizliğin yalnızlığına -tek- başına katlandın mı hiç? Hasreti yüreğinde acıyı -bedeninde- adını dilinde hissettin mi ? ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Sen hiç seni sevdin mi?
Özledin mi kendini? Adını andığında -titrek- kelimeler düştümü dilinden? Sensizliğin yalnızlığına -tek- başına katlandın mı hiç? Hasreti yüreğinde acıyı -bedeninde- adını dilinde hissettin mi ? Tek bir gülüşün için ömür boyu -ağlamayı- göze aldın mı hiç? Gözünden akan bir damla yaş için -dünyayı- yakacak cesareti buldun mu kendinde? Yanıbaşında olduğun halde aslında senden -çok uzakta- olduğunu anlayınca kahroldun mu hiç? Seni başkasıyla gördüğünde yüreğinden -kırmızı gözyaşları- akarken mutluluk rolü yaptın mı? Şişelerde kaybolduğun akşamlarda denize karşı o -iki kelimeyi- haykırabildin mi hiç? Aynaya her baktığında hayatını sana adamış -gönüllü- bir köle gördü mü gözlerin? Herkesin duymasından korkup -zifiri odalarda- hıçkırıklarını attın mı yüreğine? Sen yokken; gülü koparılmış bir diken, sabahı olmayan bir gece,-vuslatı-olmayan bir özlem olduğunu anladın mı? Sen varken; bin ömrün bir an’a bir damlanın bin -denize eşdeğer olduğunu farkettin mi? Peki Sen Hiç Seni Sevdin mi? Özledin mi Kendini? Sen Asla Seni Sevemezsin… ÇÜNKÜ SEN BEN DEĞİLSİN….
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
wankoo (08-30-2008), YORGUN YÜREK (08-30-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben, değilsin, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|