![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Hoşgeldin can.. konusu , HOŞGELDİN CAN.. Yarenlik yokuşumun en tepesi bomboştu Çıkıp zirvede kaldın CAN dünyama hoşgeldin Yüreğimden ezgiler hep sana doğru koştu Hüznümden paye aldın CAN dünyama hoşgeldin Tanımazdım bilmezdim ruhum tanıdı seni ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
HOŞGELDİN CAN..
Yarenlik yokuşumun en tepesi bomboştu Çıkıp zirvede kaldın CAN dünyama hoşgeldin Yüreğimden ezgiler hep sana doğru koştu Hüznümden paye aldın CAN dünyama hoşgeldin Tanımazdım bilmezdim ruhum tanıdı seni Küskün idi hislerim unutturdun tüm kini İçime yerleştirdim seni çok sevdim yani Kalbime birden doldun CAN dünyama hoşgeldin Hüznümün şelalesi taşarken ırmağımdan Gözümdeki inciler damlarken yanağımdan Gelişinle tebessüm döküldü dudağımdan Dostluk deryama daldın CAN dünyama hoşgeldin Şakiler yağmalarken sevginin sokağını Vazgeçmiştim saymaktan vuslatın şafağını Muhabbetle aşıp da riyanın batağını Kapımı gülle çaldın CAN dünyama hoşgeldin Nasıl bir güzelliksin bilmem tarifin var mı Tertemiz bir kar mısın yoksa taze bahar mı Ben kimim neyim diye kalbin halâ sorar mı Sen benim canım oldun CAN dünyama hoşgeldin
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (10-03-2008), YORGUN YÜREK (08-30-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Hüznümün şelalesi taşarken ırmağımdan
Gözümdeki inciler damlarken yanağımdan Gelişinle tebessüm döküldü dudağımdan Dostluk deryama daldın CAN dünyama hoşgeldin
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (10-03-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008) |
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
tesekkurler yuregine saglik..
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
KARABEY (10-03-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hoşgeldin |
| Seçenekler | |
| Stil | |