![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde aşk bir hiştt sesidir.. konusu , Alıntı: unitback ´isimli üyeden Alıntı ben sana karşı saygısızlık olr die direkt olarak yazmadım... Minik bir şakaydı seninkisi, saygısızlık değil...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Minik bir şakaydı seninkisi, saygısızlık değil
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
υηιтßα¢к (08-29-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#12 | ||
![]()
|
hişşşttt................
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
hişttt demekle oluyor deselerde inanma ![]()
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
hişşşşşşşşşştttt.....hişttttttttttttttt ....hişşşşşşttttttttttt
belki 3 defa yazınca gelir birisi...
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Denemeyi sizlere birakiyorum Ben sıramı savdim
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
υηιтßα¢к (08-29-2008) |
|
|
#19 | ||
![]()
|
gelen ve geçen oldu...bizde ama gerçeği aramaya devam yıkılmak yok...
geçenler sağolsunlar tecrübe kazandırdılar...
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Görkemli bir dokunuştur aşk
Ruhsal çöküntünün tam ortasında bedene sığınmak Sokulmak, solumak ve el ele tutuşmaktır Farketmek ve farkedilmektir
|
|