![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Sana Kimse Dokunmasın konusu , Ömür dedigim gelir gecer Yeterki canim senin olsun Hayat dedigin baslar biter Yeterki bu kalp senin olsun Gül dedigin solar gider Yeterki gülüm benim olsun Sevgililer üzülürler Birak hüznüm senden ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
![]() Ömür dedigim gelir gecer Yeterki canim senin olsun Hayat dedigin baslar biter Yeterki bu kalp senin olsun Gül dedigin solar gider Yeterki gülüm benim olsun Sevgililer üzülürler Birak hüznüm senden olsun Sen iyi ol bana yeter Dualarim kabul olsun Sen benim bebegim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Sen benim bebisim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Aglama gül güzel gözlüm Kederlerin benim olsun Icin rahat uyu gülüm Hüzünlerin beni bulsun Hayat yolu sona erer Sana hakkim helal olsun Senle gecen bana yeter Bu can feda olsun Benim yolum burda biter Senin yolun acik olsun Sen benim bebegim kal
Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Sen benim bebisim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin..
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Değecek bir sevgiliyse, varsın kimse dokunmasın... Paylaşım için teşekkürler ![]()
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
|
Mella İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (08-29-2008), YORGUN YÜREK (08-29-2008) |
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sen benim bebegim kal
Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar harika yuregın dert gormesın
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dokunmasın, kimse, sana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|