![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde pessimistic gözyaşları.. konusu , bir zamanlar birini sevmiştim gerçi hala onu seviyorum ya neyse onu severken bir kaç gözyaşı döktüm nerdedir bilinmez onlar işte onlardı pessimistic gözyaşlardı işte içinde bir aşk kelimesini görürseniz işte ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
bir zamanlar birini sevmiştim
gerçi hala onu seviyorum ya neyse onu severken bir kaç gözyaşı döktüm nerdedir bilinmez onlar işte onlardı pessimistic gözyaşlardı işte içinde bir aşk kelimesini görürseniz işte o gözyaslarından biri onları belki sen dokuyorsunda haberin yoktur. sen sevmiyorum diyorsundurda ONLAR HAYKIRILAR SENİ SEVİYORUM diye... eğer o pessimistic gözyaşlarından birini bulursan demek ki snde aşıksın sende birini seviyorsun sende içinde ki o duyguyu tutamıyorsun unutma o gözyaşlardan ben çokça döktüm aman sen dökmeye kalkma eğer bir başlarsan durdurman çok zor olur inan bana
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-29-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
içinde bir aşk kelimesini görürseniz işte o gözyaslarından biri
onları belki sen dokuyorsunda haberin yoktur. sen sevmiyorum diyorsundurda ONLAR HAYKIRILAR SENİ SEVİYORUM diye...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-29-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gözyaşları, pessimistic |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|