![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde hoşçakal ey sevgili.. konusu , Yalandı herşey.. Ve bitti seni seviyorum bile diyemeden Gidiyorum şimdi bir ben birde içimdeki sen Özlemlerin sevdam var, Ama bana çok uzakLar. Gidiyorum şimdi Gitme desen beni engellesen ve seni ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yalandı herşey.. Ve bitti seni seviyorum bile diyemeden Gidiyorum şimdi bir ben birde içimdeki sen Özlemlerin sevdam var, Ama bana çok uzakLar. Gidiyorum şimdi Gitme desen beni engellesen ve seni sevİyorumu duysam senden ilk ve son.. Son herşey hayatımdaki son nokta. Özlemim sevdiğim sevgimi söyleyemedim Ve gidiyorum şimdi Dilimde eskilerden bir parça ve yüreğimde bir sen Birde tam bilemediğim bir şiir. Ne gece bekler sabahı nede taze ölüyü mezar Benim seni beklediğim kadar. ....hoşçakal ey sevgili.... Ağlayacağım hemde hıçkıra hıçkıra, Elimde resmin olmayacak belki, Ama yüreğim senınle dolu, Gözlerimde gözlerin dolu olacak, Ve yarım kalan bir aşkın hikayesi yazılcak son defa..Umutlarım yeşermeyecek belki akan son göz yaşlarımda..... Ama biliyorum ki bir sen daha olmayacak tutamadığım ellerin Bakamadığım gözlerin ile gidiyorum.. İçimde bir sen.. Ve dilimde son sözüm -SENİ SEVİYORUM- Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ağlayacağım hemde hıçkıra hıçkıra,
Elimde resmin olmayacak belki, Ama yüreğim senınle dolu, Gözlerimde gözlerin dolu olacak,
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-29-2008), wankoo (08-29-2008) |
|
|
#3 | ||
|
PRENSES
|
Ama biliyorum ki bir sen daha olmayacak tutamadığım ellerin Bakamadığım gözlerin ile gidiyorum.. İçimde bir sen..
Ve dilimde son sözüm -SENİ SEVİYORUM-
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
wankoo (08-29-2008), YORGUN YÜREK (08-29-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hoşçakal, sevgili |
| Seçenekler | |
| Stil | |