![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Yağmur ve masumiyet... konusu , Yağmur ve masumiyet... ıslanmak ve maskelerin akması... neden takar insanoğlu maskeyi ?? beğenmez mi yaratanın yarattığı kendini... bir insan kendinden vazgeçebilir mi? ne zaman bencillliklerinin sonu gelecek... ne zaman durup ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Yağmur ve masumiyet...
ıslanmak ve maskelerin akması... neden takar insanoğlu maskeyi ?? beğenmez mi yaratanın yarattığı kendini... bir insan kendinden vazgeçebilir mi? ![]() ne zaman bencillliklerinin sonu gelecek... ne zaman durup düşünecek bu koşuşturma içinde farkına vardığında geç olacak.. kaybedenler kazanmış olacak... ![]() kazananlar yerin dibinde kalacak son çırpınışlar melekler tarafından önlenecek tüm melekler iyi midir... galiba...hepsi beyaz mıdır? başka bir renk yok mudur...?? ![]() çok mu somut oluyor yoksa aslında soyutluğu somuta döken bir resim çizmeye çalışıyordum geldiğinde... ![]() sen geldiğinde darmadağındım...! kusura bakma toplayacak vaktim yoktu... saolasın önemsemedin ve geldin.. ayıplamadın çırılçıplak seni sevdiğimi söyleyince... korkmadın seni kokladığımda... ![]() ve içten duygularımı sana verdiğimde geri çevirmedin... kusura bakma birilerini öldürmeliydim... ama yapamadım... ![]() işte onu öldürmekle meşguldüm ama sen geldin... artık hiç bir şey umrumda değill... ne ölüm ne öldürmek ne de hatıralar... nasılsa güzel anlar kısa olmayacak mı?? ![]() sadece zamanın tadını çıkarmaya çalışıyorum... sadece kokunu tadmaya uğraşıyorum... seni tanımaya seni bütünlemeye çalışıyorum iyi ki geldin ama kusura bakma çok dağınığım.. ![]() ben seni değiştiririm dediğini duyar gibiyim... evet sen beni değiştirmeye çalışabilirsin ama içimde ki orman hala yanıyor... ancak önce sönmeli sonra hala yanıyor... ![]() ancak önce sönmeli sonra tekrar ateşe verilmeli... artık tamamen sönmesini istemiyorum... zaten yaşama sevincim buna bağlı... iyi ki geldin kusura bakma çok dağınığım... ![]() toparlanmama yardım etmeni isteyemem senden... seni de üzemem seni de kıramam... tamamen bencillliklerime seni de katamam... ![]() seni ayırıyorum hayatımdan... bu kaçıncı hayat olduğu önemli değill...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
aragog (08-28-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Stajer Moderatör
|
Yağmur ve masumiyet...
ıslanmak ve maskelerin akması... neden takar insanoğlu maskeyi ?? beğenmez mi yaratanın yarattığı kendini... bir insan kendinden vazgeçebilir mi? gerçekten çok güzel olmuş yüreğine sağlık...
|
|
---Betül--- İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-28-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| masumiyet, yağmur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|