![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde Beni sevme konusu , bir bakmışsın şairim,bir bakmışsın çocuğum elinde avucunda ne dediğimi anlamadığını söyleme bir bakmışsın uyumuşum dizinde.bulutlar geçiyor sanki gözlerimin karanlığından..... mutlu olduğumu söylüyorum bu kaçıncı kez. sen gülüyorsun mutluluğuma bir bakmışsın ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
bir bakmışsın şairim,bir bakmışsın çocuğum elinde avucunda
ne dediğimi anlamadığını söyleme bir bakmışsın uyumuşum dizinde.bulutlar geçiyor sanki gözlerimin karanlığından..... mutlu olduğumu söylüyorum bu kaçıncı kez. sen gülüyorsun mutluluğuma bir bakmışsın yüzümü yıkayıp çıkmışım karşına. bir bakmışsın şairim bir kitapda.beni okuyorsunsenden bahsetmişim yine gizlice... kimseler anlamıyor senden bahsettiğimi. dövmüşler beni bundan bahsediyorum bir şiirde. sen anlıyorsun acımı,üzülüyorsun bana.dışarısı geliyor aklıma bir bakmışsın hürüm.yüzümü yıkamışım bir sokak çeşmesinde. yüzüm hala ıslak,kapını çalmışım sen şaşırmış,sen yorgun duruyorsun kapıda.. ağlıyorsun.bir bakmışsın boynundayım yepyeni bir şiir okuyorum sana.gelirken elma çiceği getirmişim ,onu iliştiriyorum saçlarına. ellerin titriyor durmadan."üşüyor musun" diyorum, büyüyor hıçkırıkların.bir bakmışsın şairim,bir bakmışım bir çocuğum boynunda. ben yokken yüzümü bıraktığım havluya sarılmışsın,bundan bahsediyorsun bana.. beni özlediğini,gitmememi istiyorsun ağlayarak. kelimelerin hıçkırıklara boğuluyor.anlaşılmıyor sözcüklerin. yazdıklarımı getiriyorsun koşarak ıslanıyor bütün odalar gözyaşlarınla. yorulduğunu söylüyorsun,yazdıklarımı biriktirdiğini söylemenin yanında. söyleyecek çok şeyin var biliyorum bir bakmışsın şairim ama bir bakmışsın bir çocuğum avuçlarında BENİ SEVME!BEN KİMİM BİLMİYOR KİMSE.. DÜŞÜNCELERİM KARIŞTIRIR AKLINI,KORKARSIN SUSKUNLUĞUMDAN. HER AN GİDECEK SANIRSIN BENİ.. O KORKUYLA YAŞAMAK ZORDUR BİLİRİM.. BENİ SEVME NE OLUR...BEN SENİ SEVERİM
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-30-2008), NaZaR (08-28-2008), ORYoDa (08-28-2008), S€ssiz P€ri (08-28-2008), wankoo (08-28-2008), YORGUN YÜREK (08-28-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Beni sevme!ben kimim bilmiyor kimse..
Düşüncelerim karıştırır aklını,korkarsın suskunluğumdan. Her an gidecek sanırsın beni.. O korkuyla yaşamak zordur bilirim.. Beni sevme ne olur...ben seni severim
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
okurken akıl oyunu ısımlı fılm geldı aklıma karısı şizofren olmasına ramen bırakmamıstı sevgılısını kocasını
suskunlugum korkutur seni, aklın karısır paylasım ıcın tesekkurler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
yurregine emegine saglik canisi
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
cerpyl (08-28-2008) |
|
|
#5 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
BENİ SEVME!BEN KİMİM BİLMİYOR KİMSE..
DÜŞÜNCELERİM KARIŞTIRIR AKLINI,KORKARSIN SUSKUNLUĞUMDAN. HER AN GİDECEK SANIRSIN BENİ.. O KORKUYLA YAŞAMAK ZORDUR BİLİRİM.. BENİ SEVME NE OLUR...BEN SENİ SEVERİM Burasını çok beğendim, teşekkürler.
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
cerpyl (08-28-2008) |
|
|
#6 | ||
|
Moderatör
|
gözlerinize saglık ..ama ben yine
biliyos yassak
|